Cele mai noi promotii oferite de marile magazine:

Descopera promotiile de Crazy Seazon doar la eMAG!

LG Standard Plus 24000 BTU este un aparat de aer conditionat foarte bun, prevazut cu o gama variata de programe capabile sa ofere tot confortul de care ai nevoie. Poate fi o alternativa interesanta, insa mai intai de toate, va invitam sa aflati mai multe detalii despre acest produs.

Aparatul de aer conditionat LG Standard Plus 24000 BTU este prevazut cu o capacitate de 25000 BTU, fiind recomandat pentru spatii de  pana la 77 mp. Este incadrat in clasa de eficienta energetica A++ pe modul racire si A+ pe modul incalzire, asigurand un consum energetic redus.

Tehnologia pe Inverter vizeaza optimizarea activitatii aparatului, astfel incat temperatura atinsa sa fie atinsa mai rapid, ulterior, fiind necesara doar mentinerea lui cu un consum redus de resurse. Pe termen lung, se vor putea obtine economii importante cu energia electrica.

Totodata, filtrul din dotare reuseste sa asigure o purificare completa a aerului retinand particulele de praf, poluare, polen si chiar bacterii si alergeni. In plus, fiind lavabil, nu este necesara inlocuirea sa periodica.

LG Standard Plus 24000 BTU are la baza atat functia de racire, cat si cea de incalzire, iar in completarea lor, regasim:

 • Dezumidificare – presupune eliminarea umezelii din aer, prevenind astfel formarea mucegaiului.
 • Comfort Air – regleaza palele intr-o pozitie potrivita pentru a evita generarea aerului in directia voastra.
 • Timer – permite programarea activitatii aparatului pe intervale orare prestabilite.
 • Autorestart – presupune reluarea activitatii aparatului dupa o pana de curent in mod automat, in conformitate cu ultimele setari realizate.
 • Turbo – vizeaza intensificarea activitatii aparatului pentru ca temperatura dorita sa fie atinsa mai rapid.
 • Autodiagnsticare – identifica rapid orice problema aparuta la nivel functional, afisand pe display un cod ce poate fi gasit in manualul de instructiuni.
 • Curatare automata – permite curatarea automata prevenind astfel formarea bacteriilor si mucegaiului.

Dimensiunile unitatii interne sunt de 99.8 cm lungime, 34.5 cm latime si 21 cm inaltime, avand o greutate de 12.5 kg. Unitatea externa masoara 87 cm lungime, 65.5 cm latime si 32 cm inaltime, cantarind 46 de kg.

Concluzii si Pareri de la clienti

LG Standard Plus 24000 BTU este un aparat de aer conditionat ce ofera o capacitate mare de modificare a temperaturii, fiind capabil sa restabilizeze confortul termic intr-un timp foarte scurt. Cumparatorii sunt multumiti de el si sustin ca functioenaza excelent, prezinta un design placut si este silentios. Din punctul lor de vedere, a fost o alegere buna al carui raport calitate/pret este unul avantajos.

Pareri pe scurt: LG Standard Plus 24000 BTU

9.5

Calitate

9.4/10

Fiabilitate

9.7/10

Design

9.4/10

Pret

9.3/10

Puncte forte

 • Raport calitate/pret avantajos
 • Functii diversificate
 • Tehnologie Inverter
 • Sistem de filtrare avansat

Puncte slabe

 • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *