Cele mai noi promotii oferite de marile magazine:

Descopera promotiile de Home Deals doar la eMAG!

Cuptorul de pizza G3Ferrari Delizia Silver este aparatul ideal cu ajutorul caruia puteti obtine o pizza delicioasa si perfect preparata. Ofera un mod de utilizare simplu si intuitiv, dar si un proces culinar optimizat. Dar mai intai, va invitam sa urmariti materialul pe care l-am pregatit pentru a afla mai multe informatii utile.

G3Ferrari Delizia Silver este un dispozitiv de gatit care poate prepara pizza in doar cinci minute pastrand aromele ingredientelor intacte. Este posibila prepararea intr-un timp atat de scurt datorita faptului ca aparatul atinge la temperaturi de pana la 400 de grade Celsius. In plus, suprafata de preparare este realizata din piatra refractara atat partea de jos, cat si cea de sus.

Acesta include un termostat reglabil care va permite ajustarea temperaturii, dar si cronometru de cinci minute cu semnal acustic. Placa refractara in piatra are un diametru de 31 de cm, iar aparatul beneficiaza de rezistenta dubla la incalzire in otel blindat.

Este un dispozitiv realizat in Italia creat din dorinta de a prepara o pizza delicioasa intr-un timp scurt cu un gust autentic. Pentru a obtine o pizza perfect preparata este important sa intindeti blatul astfel incat sa aiba o grosime egala pe toata suprafata. Daca exista depuneri, curatati-le cu cutiul, dupa care setati intensitatea 3 si ardeti piatra pana cand nu o sa mai iasa fum. Dupa racire, puteti freca piatra cu un smilgher fin pentru a indeparta petele.

Verifica oferta de azi!

Concluzii si Pareri de la clienti

Daca va place sa savurati frecvent o pizza delicioasa, atunci cuptorul G3Ferrari Delizia Silver ar trebui sa fie nelipsit si din bucataria voastra. Cumparatorii sunt foarte incantati de achizitia facuta si sustin ca este un produs intr-adevar eficient care ii ajute sa pregateasca pizza foarte rapid, dar si cu un gust aparte. Utilizarea produsului este foarte simpla si nici intretinerea nu este foarte dificila, insa este important ca piatra sa fie curatata dupa fiecare pizza preparata. Dupa parerea lor, au facut o alegere excelenta al carei raport calitate/pret este unul foarte bun.

Pareri pe scurt: G3Ferrari Delizia Silver

9.8

Calitate

9.7/10

Rezistenta

9.8/10

Design

9.7/10

Pret

9.8/10

Puncte forte

  • Raport calitate/pret foarte bun
  • Usor de folosit
  • Termostat reglabil pana la 400 de grade Celsius
  • Timer cu avertizare acustica
  • Suprafata de coacere din piatra refractara

Puncte slabe

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *