Cele mai noi promotii oferite de marile magazine:

Descopera ofertele Crazy Days doar la eMAG!

Beko RCSA400K20DW este o combina frigorifica accesibila ca pret, care dispune de functiile de baza care sa ii asigure o functionare eficienta. Nu este dotata tocmai cu cele mai performante functii, insa cu toate acestea, reuseste sa mentina alimentele in conditii optime.

Combina frigorifica Beko RCSA400K20DW este prevazuta cu o capacitate totala de 377 litri si este incadrata in clasa de eficienta energetica A+, inregistrand un consum energetic redus. Pentru ca dispune de un sistem de racire static, este posibil ca periodic sa apara depuneri de gheata pe peretii interiori ai aparatului. Atunci, va fi necesara decongelarea acestuia si curatarea sa.

De asemenea, combina beneficiaza si de o autonomie suficient de mare, de 23 de ore, timp in care, in cazul in care se va ivi o pana de curent, nu vei avea de ce sa te ingrijorezi cu privire la siguranta alimentelor tale. In plus, presupune si o modalitate foarte silentioasa de functionare, astfel ca nivelul de zgomot produs nu depaseste 40 dB.

Frigiderul combinei Beko RCSA400K20DW este prevazut cu o capacitate de 264 litri si dispune de o gama variata de accesorii care vor facilita organnizarea alimentelor. In partea de jos, se afla compartimentul special pentru fructe si legume cu lumina albastra care va stimula procesul de fotosinteza, astfel incat vegetalele sa reziste cat mai bine in timp. In partea de sus, se afla 5 rafturi din sticla securizata, rezistente si capabile sa sustina chiar si vase mai voluminoase.

Pe usa frigiderului se afla 4 suporturi unde vei putea depozita sticle, recipiente, borcane si asa mai departe, dar si un rezervor pe care va trebui sa il alimentezi cu apa. Practic, acesta este conectat cu dispenser-ul de apa amplasat pe partea exterioasa a usii frigiderului si cu ajutorul caruia vei putea turna de fiecare data apa rece si proaspata direct de la frigider.

Congelatorul combinei Beko RCSA400K20DW dispune de o capacitate de 113 litri si este organizta cu ajutorul a trei compartimente inchise. Cu ajutorul acestora, vei putea depozita alimentele separat, in functie de natura lor astfel incat sa nu imprumute mirosuri si arome intre ele. In plus, capacitatea de congelare este de 5 kg in decursul a 24 de ore.

In ceea ce priveste design-ul combinei, discutam despre un aparat destul de modern, prevazut cu o carcasa alba, ce se va integra perfect in orice tip de bucatarie. Un plus, din punctul meu de vedere, il constituie manerele integrate care ii ofera mai multa eleganta. Usile sunt reversibile, astfel ca le vei putea monta pe ce parte doresti.

Dimensiunile acestui model de combina frigorifica sunt de 59.5 cm latime, 65 cm adancime si 201 cm inaltime.

Verifica oferta de azi!

Concluzii si Pareri de la clienti

Din punctul meu de vedere, Beko RCSA400K20DW este un aparat frigorific rezonabil, avantajos prin prisma raportului calitate/pret ce ofera conditiile optime pentru ca alimentele depozitate in interior sa fie mentinute proaspete cat mai mult timp. Clientii actuali sunt multumiti de eficienta sa si declara ca este suficient de incapator pentru nevoile lor, este silentios si bine organizat, drept pentru care il recomanda mai departe.

Pareri pe scurt: Beko RCSA400K20DW

9.2

Calitate

9.0/10

Fiabilitate

9.5/10

Design

9.0/10

Pret

9.2/10

Puncte forte

  • Raport calitate/pret avantajos
  • Compartimentare eficienta
  • Functionare silentioasa
  • Dispenser apa
  • Incapatoare

Puncte slabe

  • Lipsa sistem No Frost

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *