Cele mai noi promotii oferite de marile magazine:

Descopera ofertele Crazy Days doar la eMAG!

Hausberg HB 2090 R este un aspirator nou pe care Hausberg ni-l propune si pe care il vom analiza in cadrul acestui review. In principiu, este un model excelent pentru un apartament sau, de ce nu, chiar si pentru o casa, fiind foarte usor de manevrat.

Aspiratorul Hausberg HB 2090 R este prevazut cu o putere de 1500 W, iar un prim avantaj pe care l-am identificat se refera la faptul ca nu detine sac. Sunt pro aspiratoare fara sac fiindca sunt mult mai practice si usor de intretinut. Acel sac de unica folosinta a fost inlocuit cu un recipient ce ofera o capacitate suficient de mare de 1.5 litri. Dupa fiecare aspirare, simplu si rapid detasezi recipientul arunci murdaria acumulata la gunoi, dupa care poti monta inapoi respectivul recipient.

Beneficiind de filtru de evacuare HEPA, aerul eliminat va fi purificat, fiind retinute in interior particulele de praf. Astfel, te vei bucura de un aer mai curat, dar si mai sanatos.

Vine la pachet cu o serie de accesorii foarte utile precum peria standard, peria pentru spatii inguste cu ajutorul caruia vei putea patrunde chiar si in locurile greu accesibile, precum si sub mobila, si peria clastica cu doua pozitii.

Cablul de alimentare are o lungime de pana la 3.2 metri. In ceea ce priveste nivelul de zgomot produs, pe cea mai puternica treapta de putere inregistreaza 85 dB.

Hausberg HB 2090 R atrage atentia si prin design-ul placut de care beneficiaza, avand o carcasa rosie. Nu este un aspirator mare, drept pentru care va fi foarte usor de depozitat intrucat nu ocupa mult spatiu. Greutatea acestuia este de 4 kg.

Concluzii si Pareri de la clienti

Hausberg HB 2090 R este un aspirator foarte bun pe care il recomand cu toata increderea celor ce locuiesc la bloc, fiindca se descurca foarte bine. Clientii confirma acest lucru si declara ca este un aparat usor de manevrat, nu ocupa mult spatiu de depozitare si este suficient de puternic incat sa poata indeparta rapid si eficient murdaria de pe covor sau chiar direct de pe podea. In plus, considera raportul calitate/pret bun.

Pareri pe scurt: Hausberg HB 2090 R

9.5

Calitate

9.4/10

Fiabilitate

9.6/10

Design

9.5/10

Pret

9.4/10

Puncte forte

  • Raport calitate/pret bun
  • Usor de manevrat
  • Nu ocupa mult spatiu
  • Filtru HEPA

Puncte slabe

  • Nu au fost identificate

One thought on “Aspirator fara sac Hausberg HB 2090 R , 1500 W, ciclonic, Rosu

  1. Marian Martazan

    De unde se poate cupara kilt-ul de filtre pentru aspiratoarele Hausberg. Nu gasesti nimic pe internet (magazine online) consumabile pentru acest brand care nu are nimic in comun cu numele cu rezonanta nemteasca (este turecesc probabil sau romanesc). Parca nu exista acest brand. Eu am cumparat un spirator HB-2820, 2000W de la E-Fabrik On Line Concept dar nu am reusit sa obtin nici o informatie in acest sens nici de la Service-ul indicat de ei in certificatul de garantie (care era complet pe dinafara, nici nu cred ca fac service) nici de la ei. Functional, aspiratorul a functionat foarte bine la prima utilizare, este foarte eficace, dar se pare ca este de unica folosita. Cand s-au uzat filtrele il arunci. Foarte ciudat, la iesire are numai un filtru simplu de burete/spuma in loc de filtru HEPA cum au celelalte aspiratoare, chiar unele Hausberg!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *