Cele mai noi promotii oferite de marile magazine:

Descopera ofertele Crazy Days doar la eMAG!

Star-Light Activo BG-350WH este un blender foarte accesibil ca pret si chiar util in orice bucatarie, fiind potrivit si celor care nu dispun de un buget foarte mare. Ceea ce pot spune inca de la inceput este ca acest mic aparat isi face treaba foarte bine, insa mai multe detalii vom discuta in continuare.

Blender-ul Star-Light Activo BG-350WH este prevazut cu o putere de 350 W si permite prepararea unei game variate de alimente intr-un timp destul de scurt. Amestecul rezultat este unul fin si foarte cremos.

Bolul din dotare are o capacitate de 0.6 litri si este realizat din plastic ce nu contine BPA, deci nu iti va pune in pericol sanatatea. Are o singura treapta de viteza, insa as spune ca este suficienta pentru a iti putea face treaba.

In plus, presupune un mod de functionare singur, astfel ca functia de siguranta va preveni incingerea aparatului. Nu ocupa mult spatiu in bucatarie, drept pentru care ii vei gasi locul chiar si in cele mai mici bucatarii.

Concluzii si Pareri de la clienti

Star-Light Activo BG-350WH este un aparat foarte util in bucatarie cu care iti poti face treaba simplu si rapid. Actualii cumparatori au declarat ca aparatul functioneaza in parametrii normali, fiind foarte usor de folosit si de intretinut. In plus, sunt de parere ca raportul calitate/pret este foarte bun.

Pareri pe scurt: Star-Light Activo BG-350WH

9.4

Calitate

9.2/10

Fiabilitate

9.4/10

Design

9.3/10

Pret

9.5/10

Puncte forte

  • Raport calitate/pret foarte bun
  • Usor de utilizat
  • Usor de intretinut
  • Bolul nu contine BPA

Puncte slabe

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *