Cele mai noi promotii oferite de marile magazine:

Descopera promotiile de Revolutia Preturilor doar la eMAG!

Concept RK0050 este un fierbator de apa foarte util in orice bucatarie cu ajutorul caruia va puteti pregati mai rapid apa pentru bauturile preferate savurate dis de dimineata. In plus, ofera un design cu totul interesant diferentiindu-se de fierbatoarele clasice de pe piata.

Fierbatorul de apa Concept RK0050 este prevazut cu un corp ceramic, iar datorita design-ului 3D se va face remarcat oriunde l-ati amplasa. Pune la dispozitie o capacitate de 1.2 litri si beneficiaza de marcaj interior ce permite controlarea cantitatii de apa adaugate. Dispune de baza rotativa la 360 de grade pe care va fi amplasat fierbatorul.

Materialul ceramic din care a fost realizat ofera multiple avantaje precum curatarea mai facila, dar si buna izolatie ce permite mentinerea calda a lichidului mai mult timp.

Capacul poate fi detasat ceea ce inseamna ca va fi mai usor sa adaugati apa sau sa curatati aparatul. In plus, aparatul prezinta si siguranta dubla ce opreste aparatul in momentul in care apa atinge punctul de fierbere. Totodata, aparatul se opreste automat si daca l-ati pornit fara a adauga apa in interiorul sau.

Verifica oferta de azi!

Concluzii si Pareri de la clienti

Concept RK0050 este un fierbator electric bun cu ajutorul caruia puteti incalzi mai rapid si mai usor apa pentru a prepara ceaiuri, ness si alte bauturi preferate. Cumparatorii sustinc a este un aparat extrem de util in orice bucatarie sau chiar si la birou ce arata foarte bine si pune la dispozitie o capacitate destul de mare. Sunt de parere ca au facut o alegere inspirata al carei raport calitate/pret este unul avantajos.

Recenzii pe scurt: Concept RK0050

9.7

Calitate

9.7/10

Rezistenta

9.8/10

Design

9.7/10

Pret

9.6/10

Puncte forte

  • Raport calitate/pret avantajos
  • Siguranta dubla
  • Corp din ceramica
  • Baza rotativa la 360 de grade
  • Incalzire rapida

Puncte slabe

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *