Cele mai noi promotii oferite de marile magazine:

Descopera promotiile de Crazy Seazon doar la eMAG!

Concept RK0081 este un fierbator electric foarte interesant care la prima vedere atrage prin design-ul sau deosebit cu motive de frunze tropicale ceea ce ne va face sa ne simtim ca in vacanta. In plus, este realizat din materiale de calitate, rezistente, pentru o buna rezistenta in timp.

Fierbatorul Concept RK0081 pune la dispozitie un volum suficient de mare, de 1.5 litri, suficient pentru intreaga familie sau pentru un grup de prieteni. Este realizat din ceramica de buna calitate, care nu dauneaza si care se intretine usor. Apa fiarta este inodora, iar datorita materialului ceramic ce are capacitatea de a izola foarte bine caldura, apa isi pastreaza temperatura ridicata pentru mai mult timp.

Produsul este prevazut si cu un capac ceramic pe care il puteti detasa astfel incat sa va fie mai usor sa alimentati aparatul cu apa sau sa il curatati. Elementul de incalzire ascuns previne depunerile de murdarie, iar baza pivotanta cu spatiu de depozitare al cablului permite amplasarea fierbatorului din orice unghi.

Si fiindca nici siguranta in utilizare nu poate fi neglijata, trebuie sa stiti ca aparatul dispune de sistem de oprire automata in momentul in care apa atinge punctul de fierbere, dar si in cazul in care porniti aparatul fara a adauga apa in interior. In plus, pentru o mai buna stabilitate, aparatul dispune de picioare antiderapante.

Dimensiunile fierbatorului sunt de 25.5 cm latime, 26 cm inaltime si 24 cm adancime, avand o greutate de 1.45 kg.

Verifica oferta de astazi!

Concluzii si Pareri de la clienti

Concept RK0081 este un produs bun in materie de fierbatoare electrice ce ofera un design dragut si un mod de functionare eficient. Cumparatorii s-au declarat multumiti de produs si sustin reuseste sa incalzeasca foarte repede apa, este usor de folosit si foarte practic atat acasa, cat si la birou. Il recomanda cu incredere  mami departe si sunt de parere ca raportul calitate/pret este unul bun.

Recenzii pe scurt: Concept RK0081

9.6

Calitate

9.6/10

Rezistenta

9.7/10

Design

9.6/10

Pret

9.5/10

Puncte forte

  • Raport calitate/pret bun
  • Realizat din materiale rezistente
  • Capacitate mare
  • Oprire automata

Puncte slabe

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *