Cele mai noi promotii oferite de marile magazine:

Descopera ofertele Crazy Days doar la eMAG!

Concept Trooper VP8091 este un model de aspirator cu sac ce poate aspira cu succes diferite tipuri de suprafete. Daca este o solutie buna si pentru nevoile voastre, ramane sa descoperiti imediat in cadrul materialului pe care l-am pregatit.

Aspiratorul cu sac Concept Trooper VP8091 prezinta o putere de 700 W si este prevazut cu o capacitate de colectare de 3 litri. Aspira eficient murdaria atat de pe suprafata podelelor dure, cat si a covoarelor. Duza Eco pentru podea alaturi de design-ul revolutionar al motorului sporesc eficienta in timpul aspirarii.

Peria pentru spatii inguste este si ea excelenta pentru a ppatrunde in zone greu accesibile. Duza speciala 2 in 1 este combinatia excelenta intre duza clasica pentru spatii inguste si peria de praf. O puteti utiliza ca duza cu fante separate pentru a curata zonele greu accesibile precum setare, calorifere, spatiu intre saltele si tapiterie sau puteti folosi ca perie de praf pentru indepartarea murdariei de pe mobilier, jaluzeze, pervazuri, carti sau tastaturi.

In acelasi timp, aspiratorul include filtru HEPA 13 care retine chiar si cele mai fine particule de praf sau polen. Acesta pote fi detasat cu usurinta pentru a fi spalat si reutilizat. Totodata, cablul de alimentare are o lungime de 7 metri ceea ce va permite sa operati pe o raza destul de mare.

Dimensiunile aspiratorului sunt de 41 cm adancime, 43 cm latime si 25 cm inaltime avand o greutate de 5 kg.

Verifica oferta de azi!

Concluzii si Pareri de la clienti

Aspiratorul Concept Trooper VP8091 este o varianta eficienta si foarte rezonabila ca pret pentru care puteti opta pentru a va intretine curatenia mai usor in locuinta. Cumparatoriis sunt multumiti de acest aspirator si declara ca isi face treaba eficient. Este destul de puternic, se manevreaza usor si indeparteaza eficient murdaria. Dupa parerea lor, au facut o alegere inspirata al carei raport calitate/pret este unul avantajos.

Pareri pe scurt: Concept Trooper VP8091

9.5

Calitate

9.4/10

Rezistenta

9.6/10

Design

9.4/10

Pret

9.5/10

Puncte forte

  • Raport calitate/pret avantajos
  • Filtru HEPA 13
  • Usor de manvrat
  • Accesorii variate

Puncte slabe

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *