Cele mai noi promotii oferite de marile magazine:

Descopera promotiile de Revolutia Preturilor doar la eMAG!

Irim Niko este un set de mobilier de living modern, care se integreaza cu usurinta si in spatii mai mici. Dar pentru inceput, va invitam sa urmariti materialul pe care l-am pregatit unde va vom prezenta mai multe informatii utile despre produs.

Mobilierul de living Irim Niko este un model foarte modern, dispoinibil in nuanta sonoma arven. Este realizat din PAL de 16 mm cu cant ABS de 0.45 si dispune de balamale soft close. Este format din comoda TV, raft suspendat, doua dulapuri cu vitrina si corp inferior cu o usa.

Ofera spatiu generos de depozitare atat la nivelul corpurilor suspendate, cat si la nivelul corpurilor de jos. Setul este expediat in opt colete ce au o greutate totala de 81 de kg. Se recomanda verificarea succesiunii coletelor conform numerotarii oferite de producator. Alaturi de ele primiti si schita de montaj care va va ajuta sa montati destul de usor piesele de mobilier.

Dimensiunile corpurilor superioare 164 x 32 x 100 cm, iar a corpurilor inferioare 210 x 42.5 x 45 cm. Spatiul disponibil pentru a monta televizorul este de 125 x 94 cm.

Verifica oferta de azi!

Concluzii si Pareri de la clienti

Living-ul/Biblioteca Irim Niko este un model modern, foarte rezonabil ca pret care se poate integra cu usurinta in diferite tipuri de decor. Cumparatorii sunt incantati de alergerea facuta si declara ca a fost o alegere potrivita pentru nevoile sale. Piesele arata foarte bine, sunt usor de montat, iar finisajele atent realizate. Astfel, o considera o achizitie reusita al carei raport calitate/pret este unul avantajos.

Pareri pe scurt: Irim Niko

9.2

Calitate

9.0/10

Fiabilitate

9.3/10

Design

9.1/10

Pret

9.2/10

Puncte forte

  • Raport calitate/pret avantajos
  • Usor de asamblat
  • Design modern
  • Spatiu de depozitare generos

Puncte slabe

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *