Cele mai noi promotii oferite de marile magazine:

Descopera ofertele Crazy Days doar la eMAG!

Covorul de incalzire cu infrarosu Trio este o solutie practica pentru camere mici care poate imbunatati confortul termic. Dar pentru inceput, va propunem sa urmariti in continuare materialul pe care l-am pregatit pentru a afla mai multe informatii utile.

Covorul cu infrarosu Trio este prevazut cu o putere de 290 W, suprafata incalzita fiind de 1.1 mp. Este practic, o pardoseala mobila de incalzire cu infrarosu, ideala pentru incalzirea picioarelor si a altor perti ale corpului. De asemenea, ajuta la mentinerea unei temperaturi constante si a unei umiditate optime in camera, ameliorand senzatia de frig si mentinand caldura chiar si atunci cand podelele sunt foarte reci.

Printre avantajele folosirii acestei noi tehnologii se numara reducerea costurilor energetice, previne sau elimina senzatia de disconfort termic si va protejeaza picioarele de frig. Incalzeste de jos in sus si poate fi utilizat si in incaperi unde sunt copii, sub supravegherea parintilor. De asemenea, nu arde oxigenul si nu provoaca arsuri daca este atins cu mana. Este usor de transportat si de depozitat.

Covorul Trio este prevazut cu un comutator in patru trepte: oprit-putere maxima-putere redusa-oprit. Temperatura suprafetei panoului poate ajunge pana la 55 de grade Celsius.

Mai  mult decat atat, puteti folosi acest covor chiar si asezat pe canapea ori pe terasa sau balcon. Caldura pe care o emite in infrarosu poate patrunde in tesuturile corpului uman la o adancime de peste 4 cm. Undele infrarosii sunt inofensive pentru sanatatea umana si constituie o modalitate naturala de a transfera caldura de la un obiect la altul. Include termostat si permite reglarea puterii pe doua trepte.

Verifica oferta de azi!

Concluzii si Pareri de la clienti

Covorul de incalzire cu infrarosu Trio este o modalitate practica la care puteti apela pentru a va incalzi. Cumparatorii sunt multumiti de el si sustin ca isi face treaba eficient. Unii dintre ei l-au amplasat sub mochete unde pardoseala se simtea in permanenta foarte rece, iar acest produs a facut diferenta. Se descurca foarte bine in incaperi cu dimensiuni mai mici, iar pentru nevoile sale a fost alegerea potrivita. Astfel, il recomanda mai departe si apreciaza raportul calitate/pret avantajos.

Recenzii pe scurt: Covor incalzire infrarosu Trio 180cm x 60cm 290 W

9.6

Calitate

9.6/10

Fiabilitate

9.7/10

Design

9.5/10

Pret

9.6/10

Puncte forte

  • Raport calitate/pret avantajos
  • 2 trepte incalzire
  • Siguranta in utilizare
  • Eficienta buna

Puncte slabe

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *