Cele mai noi promotii oferite de marile magazine:

Descopera promotiile de Home Deals doar la eMAG!

Daewoo DDV166 este un ventilator cu picior potrivit pentru cei care sunt in cautarea unei solutii ieftine pentru ameliorarea disconfortului termic creat de temperaturile ridicate. Este foarte practic si usor de folosit, putand fi o optiune la indemana oricui.

Ventilatorul cu picior Daewoo DDV166 prezinta o putere de 50 W si este prevazut cu trei trepte de viteza  pe care le veti adapta in functie de necesitate. Ofera o flexibilitate destul de buna, in acest sens, existand posibilitatea de a regla dispozitivul pe inaltime pentru ajustarea fluxului de aer, inaltimea maxima fiind de 125 de cm. Totodata, diametrul ventilatorului este de 40 de cm si include 5 palete. Mai mult decat atat, prezinta si functia de oscilare la 90 de grade, stanga-dreapta, pentru a distribui uniform aerul in incapere.

Beneficiaza de o baza rotunda foarte stabila, produsul putand fi utilizat la interior. Datorita constructiei sale bine gandita, aparatul nu ocupa mult spatiu de depozitare, astfel ca il puteti folosi si in camere mai putin spatioase.

Verifica oferta de azi!

Concluzii si Pareri de la clienti

Ventilatorul cu picior Daewoo DDV166 este o solutie practica si eficienta si pentru persoanele cu un buget mai restrans, ce poate elimina disconfortul termic destul de rapid. Cumparatorii sunt multumiti de el si declara ca este un ventilator care isi face treaba bine, timp in care este foarte usor de folosit si silentios. Nu au ce sa ii reproseze pana in acest moment si sunt de parere ca pentru nevoile sale a fost alegerea potrivita, motiv pentru care il recomanda mai departe si considera raportul calitate/pret foarte bun.

Pareri pe scurt: Daewoo DDV166

9.5

Calitate

9.5/10

Rezistenta

9.7/10

Design

9.4/10

Pret

9.5/10

Puncte forte

  • Raport calitate/pret foarte bun
  • 3 trepte de viteza
  • Functie oscilatie
  • Reglabil pe inaltime
  • Stabil si silentios

Puncte slabe

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *