Cele mai noi promotii oferite de marile magazine:

Descopera promotiile de Home Deals doar la eMAG!

Hobot 268 este un robot pentru curatarea geamurilor mai usoara, fara efort, care poate deveni aliatul de nadejde pentru orice gospodina. Dar mai intai, va propunem sa descoperiti in continuare cateva informatii utile pentru a va forma o parere obiectiva.

Robotul de curatare pentru geamuri Hobot 268 poate curata suprafata geamurilor, dar si a altor tipuri de suprafete de sticla, foarte usor si rapid folosind telefonul mobil. Realizeaza miscari liniare si curata automat in doua directii. Beneificaza de sistem Single-side astfel ca aparatul poate fi folosit pe diferite grosimi de sticla si suprafete netede precum oglinzi, geamuri, cabine de dus, faianta si asa mai departe. Bateria de rezerva UPS integrata previne caderea robotulin cazul in care apare o pana de curent. Mai mult decat atat, senzorul GYRO senzorul cu laser si sistemul de navigatie AI-Technology 3.0 controleaza miscarile aparatului pentru o curatare cat mai eficienta, adaptand chiar si lavetele suprafetei pe care se misca.

Pordusul in discutie este indicat pentru ferestre cu suprafata minima de 40 x 40 cm. Este excelent fie pentru un apartament, fie pentru o casa cu multe ferestre, facand fata cu succes oricarei provocari. Viteza de curatare atinge 2.4 min / 1 mp. In plus, datorita senzorilor speciali, aparatul detecteaza ferestrele fara ramuri si impiedica incidentenele nedorite.

Hobot 268 integreaza doua tipuri de lavete pentru curatare – albastre pentru curatarea uscata si galbene pentru curatarea umeda si lustruit. Lavetele mari aduna foarte bine praful si alte resturi curatand suprafata chiar si de-a lungul marginilor. In plus, aceste lavete pot fi spalate la final si refolosite.

Lugnimea cabluluid e extensie este de 4 metri, iar lungimea franghiei de siguranta de 5 metri. Practic, nu exista motive sa va ingrijorati fiindca aparatul ar putea cadea.

Dimensiunile acestuia sunt de 24 x 24 x 10 cm, iar greutatea acestuia este de 1.2 kg.

Verifica oferta de azi!

Concluzii si Pareri de la clienti

Hobot 268 este o solutie practica pentru cei care vor sa isi usureze viata, reusind sa curete eficient chiar si cele mai inalte ferestre la care poate nu aveti acces. Cumparatorii sunt incantati de achizitia facuta si sustin ca le-a simplificat foarte mult munca. Indeparteaza murdaria foarte usor, este simplu de controlat prin intermediul telecomenzii, iar ei au scapat de o grija in plus. Il recomanda mai departe si considera raportul calitate/pret avantajos.

Recenzii pe scurt: Hobot 268

9.6

Calitate

9.5/10

Rezistenta

9.7/10

Design

9.5/10

Pret

9.5/10

Puncte forte

  • Raport calitate/pret avantajos
  • Doua tipuri de lavete
  • Detectare rame geam
  • Sistem single side cleanind
  • Baterie rezerva, franghie de siguranta

Puncte slabe

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *