Cele mai noi promotii oferite de marile magazine:

Descopera promotiile de Home Deals doar la eMAG!

Zass ZFTR04 este un ventilator cu picior foarte bine realizat, care reuseste sa elimine disconfortul termic si sa asigure un mediu mai placut chiar si in zilele caniculare. Dar pentru inceput, va propunem sa descoperiti mai multe detalii in materialul pe care l-am pregatit pentru a va putea forma o parere cat mai obiectiva.

Ventilatorul cu picior Zass ZFTR04 prezinta o putere de 55 W si pune la dispozitie trei trepte de viteza. Ventilarea eficienta este asigurata de cele cinci palete transparente, foarte eficiente, dar si silentioase. In acelasi timp, prezinta si trei moduri de ventilare si anume: normal, natural si somn.

Panoul de control aflat pe piciorul ventilatorului dispune de control soft touch si ecran LED. Functia de temporizare permite presetarea aparatului pentru maxim 15 ore. In plus, functia de oscilatie permite realizarea de miscari stanga-dreapta la 90 de grade pentru o distribuire uniforma a aerului racoros. Puteti regla pozitia verticala a ventilatorului, precum si inaltimea acestuia pan ala 1.35 metri.

Baza este rotunda si ofera o stabilitate foarte buna aparatului. Totodata, pentru mai multa protectie prezinta grilaj metalic cu diametrul de 40.6 cm.

Verifica oferta de azi!

Concluzii si Pareri de la clienti

Zass ZFTR04 este o varianta foarte buna de ventilator cu picior ce asigura un confort termic mai bun. Clientii actuali sunt incantati de el si sustin ca isi face treaba eficient, este foarte silentios, stabil, iar design-ul este extrem de placut. Se integreaza usor in orice decor, nu ocupa mult spatiu si reuseste sa elimine foarte bine disconfortul termic. In plus, telecomanda din dotare face utilizarea aparatului si mai confortabila, intrucat nu va mai trebui sa va deplasati pana la el. Prin urmare, sunt de parere ca au facut o alegere inspirata al carei raport calitate/pret este unul foarte bun.

Pareri pe scurt: Zass ZFTR04

9.8

Calitate

9.8/10

Rezistenta

9.9/10

Design

9.8/10

Pret

9.7/10

Puncte forte

  • Raport calitate/pret foarte bun
  • 3 moduri de operare
  • Timer
  • Osculatie
  • Silentios si rezistent

Puncte slabe

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *