Cele mai noi promotii oferite de marile magazine:

Descopera promotiile de Crazy Seazon doar la eMAG!

Tefal Mastermix BL850D38 este un blender foarte util in orice bucatarie, ce reuseste sa iti simplifice munca, cu ajutorul caruia vei reusi sa obtii cele mai delicioase bauturi. Te invitam sa ne urmaresti in continuare si sa afli mai multe detalii importante despre produsul in cauza!

Blender-ul Tefal Mastermix BL850D38 este prevazut cu o putere de 1400 W, ce il va ajuta sa obtina continutul dorit foarte rapid. Tehnologia Tripl’Ax reuseste sa paseze aproape instant toate tipurile de ingrediente. Dispune de trei programe inteligente: smoothie, zdrobire gheata si curatare automata. Cu ajutorul acestora si impreuna cu treptele variabile de viteza vei putea obtine bautura dorita foarte rapid. Treptele de viteza vor fi ajustate in functie de bautura pe care doresti sa o obtii.

Tehnologia Tripl’Ax se refera la existenta a 6 lame din inox, ce prezinta trei actiuni complementare si anume:

  • doua lame zimtate orientate in sus sunt utile pentru crearea unui efect de ciclon astfel incat continutul sa fie mult mai bine omogenizat
  • doua lame orizontale – una zimtata si una ascutita care vor reusi sa marunteasca extrem de bine continutul pentru obtinerea unui amestec fin
  • doua lame ascutite orietate in jos asigura maruntirea intregului continut, fara sa permita bucatilor mari sa ramana pe fundul recipientului.

Dupa cum am mai mentionat, aparatenul beneficiaza de functia de autocuratare. Practic, acesta se va curata singur fiind necesara doar adaguarea unui detergent de vase si apa in recipient, dupa care poti accesa butonul Auto Clean.

Cu ajutorul blender-ului Tefal Mastermix BL850D38 poti obtine diverse preparate de la sucuri de fructe, smoothie-uri, milkshake-uri pana la piureuri, supe si sosuri de casa. Totul depinde de imaginatia voastra!

Recipientul in care sunt mixate ingredientele intr-un recipient de sticla ce ofera o capacitate de 1.75 de litri. Apreciez foarte mult la ea faptul ca materialele din care este confectionat este de calitate, ce ofera o rezistenta foarte buna in timp.

Aparatul prezinta un design elegant, avand o carcasa argintie in combinatie cu negru. Central, se afla variatorul de putere sub forma unui buton rotativ. In plus, nu ocupa mult spatiu in bucatarie, fiindca nu este un aparat mare.

Concluzii si Pareri de la clienti

Tefal Mastermix BL850D38 este un blender foarte bun, puternic, realizat din materiale de calitate ce asigura o eficienta ridicata. Clientii sunt foarte multumiti de el si declara ca aparatul functioneaza excelent, este usor de folosit si reusesc sa prepare cu ajutorul sau o gama variata de preparate. In plus, sunt de parere ca raportul calitate/pret este foarte bun. 

Pareri pe scurt: Tefal Mastermix BL850D38

9.8

Calitate

9.8/10

Fiabilitate

10.0/10

Design

9.7/10

Pret

9.7/10

Functii si Tehnologii

9.9/10

Puncte forte

  • Raport calitate/pret foarte bun
  • Putere mare
  • Realizat din materiale de calitate, rezistente
  • Functia de autocuratare
  • Tehnologie Tripl'Ax

Puncte slabe

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *