Cele mai noi promotii oferite de marile magazine:

Descopera ofertele Crazy Days doar la eMAG!

Kring Madi este un sezlong dragut, potrivit pentru terase, deci pentru uz casnic, ce ofera un confort sporit. Fie ca doresti sa lenevesti la umbra citind o carte, fie ca vrei sa faci plaja, un astfel de produs ti-ar putea fi util.

Sezlongul Kring Madi este un model confortabil, unde iti poti petrece timpul liber relaxat, in confortul locuintei tale. Materialele din care este realizat acest produs sunt destul de rezistente, oferindu-i o durata mare de utilizare.

Structura metalice ofera sezlongului o rezistenta buna, in timp ce impletitura din rattan sintetic ii ofera un design placut si elegant. Ratanul sintetice prezinta proprietati similare cu ale celui natural, fiind rezistent si potrivit pentru exterior. In plus, este rezistent si impotriva murdariei si poate fi reciclat fara probleme.

In plus, sezlongul este prevazut cu o saltea de calitate, foarte moale si pufoasa, oferind tot confortul de care ai nevoie. Grosimea buretelui din structura saltelei este de 4 cm.

Dimensiunile sezolongului sunt de 66 cm inaltime, 190 cm lungime si 56 cm latime.

Concluzii si pareri de la clienti

Kring Madi este un sezlong interesant, rezistent si confortabil de care clientii sunt multumiti. Cei mai multi l-au amplasat pe terasa si sustin ca este un adevarat loc de relaxare de care sunt foarte multumiti. Totodata, au declarat ca perna este suficient de groase astfel incat se afunda in ele, fiind ideal pentru serile placute de vara. Il recomanda mai departe si considera raportul calitate/pret avantajos.

 

Pareri pe scurt: Kring Madi

9.2

Calitate

9.2/10

Fiabilitate

9.4/10

Design

9.3/10

Pret

9.0/10

Puncte forte

  • Raport calitate/pret avantajos
  • Perna foarte confortabila
  • Structura rezistenta
  • Design placut

Puncte slabe

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *