Cele mai noi promotii oferite de marile magazine:

Descopera promotiile de Crazy Seazon doar la eMAG!

Aspirator de mana Dyson V8 Absolute 2017, 2 Tier Radial Cyclone, 22.8 V, 0.55 l, Gri/Galben

Dyson V8 Absolute 2017 este un aspirator fara fir absolut genial, ce reuseste sa ofere o curatare optima foarte rapid. Nu trebuie sa insisti pe anumite zone fiindca acest aspirator este atat de puternic incat reuseste inca de prima data sa indeparteze eficient murdaria de pe podelele dure, covor, mocheta si asa mai departe.

Aspiratorul Dyson V8 Absolute 2017 beneficiaza de un motor ultra-performant Dyson V8, fiind alimnetat cu acumulator Nickel-Cobalt-Aluminium, avand o eficienta ridicata. Faptul ca nu depinde de un fir il face mult mai flexibil si usor de manevrat, astfel ca te vei putea plimba cu el prin toata casa. Autonomia acestuia este una de aproximativ 40 de minute, suficienta incat sa aspiri un apartament sau chiar o casa. De asemenea, poti aspira foarte usor cu el chiar si interiorul maisnii, avand o greutate de doar 2.6 kg, ceea ce permite o manevrare foarte facila.

Reuseste sa capteze aproximativ 99.97% din alergeni si bacterii, asigurand un aer mult mai curat si sanatos. Totodata, recipientul de colectare a prafului si murdariei are o capacitate de 0.55 litri, suficienta incat sa nu fie necesara intreruperea activitatii pentru golirea acestuia.

Sta foarte bine si la capitolul accesorii, astfel ca aparatul beneficiaza de perie cu motor electric, accesorii pentru spatii inguste, accesoriu combinat, accesoriu moale cu fibre de carbon, suprot de perete, perie electrica cu rola moale, perie electrica cu actionare direct, dar si accesoriu pentru blana animalelor. Cu ajutorul acestora, poti aspira intreaga locuinta si indeparta orice tip de murdarie, de la particule foarte fine de praf pana la parul patrupedelor.

In ceea ce priveste nivelul de zgomot produs, nu este cel mai silentios aspirator, insa nici exagerat de zgomotos, astfel ca nivelul maxim atins este de 82 dB.

Concluzii si Pareri de la clienti 

Dyson V8 Absolute 2017 este un aspirator foarte bun, pe care il recomand cu toata increderea fiindca va va simplifica foarte mult munca. Cumparatorii actuali confirma acest lucru si declara ca este foarte puternic, iar de cele mai multe ori nu il folosesc pe treapta maxima de putere. De asemenea, confirma faptul ca este usor de manevrat si foarte flexibil, iar din punctul lor de vedere, este o achizitie cat se poate de reusita. Recomanda produsul mai departe si considera raportul calitate/pret corect.

 

Pareri pe scurt: Dyson V8 Absolute 2017

9.9

Calitate

10.0/10

Fiabilitate

10.0/10

Design

10.0/10

Pret

9.7/10

Puncte forte

  • Raport calitate/pret corect
  • Putere mare
  • Foarte multe accesorii
  • Fara fir
  • Sistem de evacuare igienic

Puncte slabe

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *