Cele mai noi promotii oferite de marile magazine:

Descopera ofertele Crazy Days doar la eMAG!

Dezumidificator Star-Light DHM-1635W, 16L/24h, 170 m³/ora, Rezervor 3L, Control Digital, Timer, Ionizare, Alb

Star-Light DHM-1635W este un aparat extrem de util in locuintele cu umiditate crescuta, reusind sa restabilizeze confortul casei tale intr-un timp destul de scurt. Este deosebit de importanta calitatea aerului din locuinta, fiindca umiditatea ridicata poate crea probleme serioase de sanatate. Bineinteles ca la polul opus se afla umiditatea mult prea scazuta care poate cauza si ea probleme, insa atata timp cat gasim aparatul potrivit, acesta se va ocupa de restabilirea nivelului de umiditate optim.

Dezumidificatorul Star-Light DHM-1635W are capacitatea de a extrage zilnic pana la 16 litri de apa, iar apa colectata va fi adunata fie intr-un recipient cu care aparatul vine la pachet de 3 litri, fie il poti conecta la o scurgere. Ei bine, in cazul in care umiditatea din locuinta este foarte mare si vrei ca aparatul sa functioneze pe intervale mari de timp chiar si atunci cand nu esti acasa, atunci recomand conectarea aparatului la o scurgere. In acest sens, va trebui sa montezi un furtun prin care este condusa apa adunata catre scurgerea respectiva.

Din punct de vedere al sigurantei, nu este absolut nicio problema daca montezi recipientul si pleci de acasa. Ideea este ca indata ce rezervorul respectiv se umple cu apa, aparatul se va opri automat, reluandu-si activitatea doar in momentul in care golesti recipientul. In plus, cu functia de temporizare ai posibilitatea de a seta durata de functionare a aparatului de la o ora pana la 24 de ore. Activand functia turbo, ventilatorul va functiona la o viteza mult mai mare, astfel incat umiditatea din incapere va fi eliminata mult mai repede. In acest caz, evident, si nivelul de zgomot va fi putin mai ridicat. Mai mult decat atat, in situatiile in care folositi aparatul in camere cu temperaturi foarte scazute, fie si la demisol, atunci trebuie sa stiti ca aparatul beneficiaza de dezghetare automata. In plus, dispune si modul uscator, ceea ce te va ajuta sa usuci mai repede hainele proaspat spalate. Pentru mine acesta a fost si unul dintre principalele motive pentru care l-am ales, fiindca avand balcon inchis hainele se uscau, mai ales iarna, foarte greu, iar umezeala patrundea involuntar in locuinta.

Si ca tot am ajuns la capitolul zgomot, in principiu, nu este un aparat zgomotos, inregistreaza cam 47 dB. Daca vreti sa fac o comparatie, as putea spune ca emite zgomot similar unei masini de spalat vase. Pe mine, personal, nu ma deranjeaza deloc, insa aici depinde si de cat de sensibili sunteti la zgomot. Daca sunteti exagerat de sensibili, atunci pe timpul noptii puteti opri aparatul.

Totodata, nu este un aparat mare, ceea ce inseamna ca ii veti putea gasi locul rapid in  locuinta. Dimensiunile acestuia sunt de 35 cm lungime, 24.5 cm latime si 51 cm inaltime, avand o greutate de 14 kg.

In partea superioara este amplasat si panoul de control prin intermediul caruia puteti realiza toate setarile dorite, cum ar fi ajustarea nivelului de umiditate dorit, precum si activarea functiilor auxiliare sau oprirea/pornirea aparatului. Nu este dificil de setat, ba dimpotriva, interfata acestuia este una cat se poate de intuitiva.

Display Star-Light DHM-1635W

Concluzii si Pareri

Star-Light DHM-1635W este, din punctul meu de vedere, un aparat eficient ce se descurca foarte bine, aducand in timp util umiditatea la un nivel optim. Clientii confirma si ei acest lucru si sustin ca extrage foarte bine umezeala din camera, nu ocupa mult spatiu, iar zgomotul produs in timpul functionarii nu este chiar deranjant. Il recomanda mai departe si sunt de parere ca raportul calitate/pret este unul bun.

Pareri pe scurt: Star-Light DHM-1635W 

9.6

Calitate

9.7/10

Fiabilitate

9.8/10

Design

9.5/10

Pret

9.5/10

Puncte forte

  • Raport calitate/pret bun
  • Extrage eficient umezeala din incapere
  • Poate fi conectat la o scurgere
  • Temporizator, Dezghetare automata, Mod uscator
  • Siguranta in utilizare

Puncte slabe

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *