Cele mai noi promotii oferite de marile magazine:

Descopera promotiile de Revolutia Preturilor doar la eMAG!

Lada frigorifica Samus LS 330A+, 316 litri, Clasa A+, 3 Ani garantie, Alb

Samus LS 330A+ este o lada frigorifica foarte buna ce ofera o capacitate peste media gamei. Isi face treaba foarte bine, drept pentru care aprecierile nu au intarziat sa apara.

Lada frigorifica Samus LS 330A+ ofera o capaciate de 316 litri, permitand depozitarea unei cantitati generoase de alimente. Este incadrata in clasa de eficienta energetica A+, asigurand un consum energetic redus. In principiu, producatorii estimeaza acest consum undeva la 281 kWh. Capacitatea de inghet in decursul a 24 de ore este de 13.5 kg.

Interiorul lazii este liber in sensul ca nu exista pereti despartitori, astfel ca veti putea profita la maxim de tot spatiul. Ca si accesorii, beneficiaza doar de un cos metalic la care ptueti renunta daca nu va este neaparat necesar. Personal, il consider util fiindca pot depozita pachete mai mici, fara se piarda printre cele mari.

De asemenea, un avantaj ar fi si faptul ca dispune de yala ce iti va permite sa incui lada, asigurand un plus de siguranta. Mai mult decat atat, pentru a fi mai usor de mutat dintr-un loc in altul, datorita rotilor de transport din dotare.

Dimensiunile modelului in discutie sunt de 70.3 cm latime, 111.9 cm inaltime si 85.1 cm adancime.

Concluzii si Pareri de la clienti

Samus LS 330A+ este o lada frigorifica eficienta destul de incapatoare si foarte practica in multe situatii. Clinetii actuali sunt incantati de ea si declara ca este moderna, arata bine, iar modul de functionare este ireprosabil. Ingheata foarte bine alimentele, in timp ce reuseste sa ramana si destul de economica. In plus, apreciaza foarte mult faptul ca are yala si se poata incuia, precum si existenta rotilor de transport din dotare care o fac mult mai practica si usor de mutat. Din punctul lor de vedere, a fost o alegere foarte buna si sunt de parere ca raportul caltiate/pret este avantajos.

Pareri pe scurt: Samus LS 330A+

9.5

Calitate

9.5/10

Fiabilitate

9.7/10

Design

9.3/10

Pret

9.4/10

Puncte forte

  • Raport calitate/pret avantajos
  • Incapatoare
  • Silentioasa
  • Yala pentru incuiat
  • Roti de transport

Puncte slabe

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *