Cele mai noi promotii oferite de marile magazine:

Descopera promotiile de Crazy Seazon doar la eMAG!

Foodsaver FFS005X-01 este un aparat foarte util in orice locuinta, cu ajutorul caruia vei reusi sa pastrezi alimentele proaspete un timp indelungat. Acestea isi vor mentine prospetimea pana de pana la 5 ori mai mult, indiferent de locul in care le vei depozita: in congelator, in frigider sau chiar in dulap.

Procesul de vidare presupune eliminarea aerului, iar modelul in dscutie dispune de 3 setari de viteza alaturi de functia Pulse. Acestea vor fi adaptate in functie de continutul pe care doresti sa il videzi. Modul de utilizare este foarte simplu, trebuie doar sa introrduci punga in aparat si sa fixezi capacul sau furtunul in accesoriile speciale, iar apasand butonul vei vida si sigila rapid alimentele. In plus, permite vidarea si sigilarea chiar si a alimentelor mai sensibile.

Totodata, poti marina sau condimenta fripturi delicioase, fara sa mai fie nevoie sa astepti peste noapte pana se vor marina. In doar 15-20 de minute, carnea va fi foarte bine marinata, procesul de vidare deschizand porii carnii astfel incat aromele sa patrunda mai rapid.

Rolele pentru pungi pot fi dimensionate in functie de necesitate. Pentru sigilarea personalizata a acestora, aparatul prezinta functia de sigilare separata, asigurand o siguranta ridicata alimentelor tale. De asemenea, dispune de cutter integrat care te va ajuta sa tai pungile in dimensiunile dorite.

Tava unde se vor scurge lichidele si resturile se poate detasa foarte usor, fiind lavabila chiar si in masina de spalat vase.

Pentru o functionare cat mai buna a aparatului, va trebui sa te asiguri ca este inchis corect. In partea dreapta se afla un mecanism simplu d einchidere, pe care il poti manevra cu o singura mana.

Verifica oferta de azi!

Pachetul mai include si 5 pungi de 0.94 litri, 5 pungi de 3.78 litri, un dispozitiv portabil de sigilare in vid, o rola de 28×300 cm si o caserola.

Concluzii si Pareri de la clienti

Foodsaver FFS005X-01 este un aparat foarte bun si foarte practic in orice locuinta, pe care il recomand cu toata increderea. Cumparatorii sunt foarte multumiti de el si susitn ca videaza foarte bine alimentele, chiar si cele in stare lichida, pastrandu-si mult mai bine prospetimea. Nu este zgomotos, videaza rapid si este foarte usor de utilizat, drept pentru care apreciaza raportul calitate/pret excelent.

Pareri pe scurt: Foodsaver FFS005X-01

9.9

Calitate

9.8/10

Fiabilitate

10.0/10

Design

10.0/10

Pret

9.8/10

Puncte forte

  • Raport calitate/pret excelent
  • Usor de folosit
  • Alimentele se mentin proaspete de pana la 5 ori mai mult
  • Functie de marinare
  • Mult mai eficient decat metodele clasice

Puncte slabe

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *