Cele mai noi promotii oferite de marile magazine:

Descopera promotiile de Home Deals doar la eMAG!

Philips Avent SCF395/11 este unul dintre cele mai apreciate modele de pompa de san electrica dovendindu-se eficienta in cazul multor proaspete mamici. Este un produs de multe ori indispensabil despre care vom discuta pe larg in continuare.

Pompa de san electrica Philips Avent SCF395/11 va ajuta sa colectati lapte mai usor, stimuland mamelonul. Este un dispozitiv inspirat de modul natural prin care bebelusii se hranesc. Totodata, reuseste sa mentina un debit de lapte la nivel optim adaptandu-se foarte usor dimensiunilor si formei mamelonului.

Este un produs delicat, ce beneficiaza de perna de masaj din silicon moale ce se adapteaza in functie de situatie. Beneficiaza de 8+16 niveluri de setare, este prevazuta cu motor silentios si functie de memorare.

Este disponibil in varianta de marime universala, fiind compatibil cu 99.98% din marimile de mamelon, pana la 30 de mm.

Puteti sta foarte confortabil in timp ce colectati laptele, fara sa fie necesar sa va aplecati in fata. Sistmeul inchis de colectare previne intrarea laptelui in tuburi, ceea ce face ca la final, aparatul sa fie mai usor de curatat. In plus, numarul mic de piese asigura o asamblare foarte rapida.

Verifica ofert de azi!

Concluzii si Pareri de la clienti

Philips Avent SCF395/11 este o pompa de san electrica foarte practica si eficienta cu ajutorul caruia hranitul bebelusului devine o misiune mai usoara. Persoanele care deja au folosit aceasta pompa s-au aratat foarte multumite de ea si sustin ca este un produs usor de folosit, intuitiv, care nu provoaca niciun fel de disconfort. Sunt incantate de faptul ca reuseste sa colecteze laptele foarte usor si rapid, iar la final, curatarea produsului este foarte simpla. Astfel, a devenit un produs indispensabil pentru ele, pe care il recomanda si altor mamici si considera raportul calitate/pret foarte bun.

Pareri pe scurt: Philips Avent SCF395/11

9.9

Calitate

9.9/10

Fiabilitate

10.0/10

Design

9.9/10

Pret

9.8/10

Puncte forte

  • Raport calitate/pret foarte bun
  • Se adapteaza usor
  • Se personalizeaza in functie de nevoi
  • Nu provoaca disconfort
  • Debit rapid

Puncte slabe

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *