Cele mai noi promotii oferite de marile magazine:

Descopera ofertele Crazy Days doar la eMAG!

Kring Adaggio este un fotoliu potrivit fie pentru un living elegant, fie pentru un birou, contribuind la o atmosfera cat mai relaxanta si placuta, unde iti poti savura cafeaua in fiecare dimineata.

Datorita design-ului clasic si a culorii neutre, este foarte usor de integrat in orice tip de design si se poate asorta foarte usor. Este tapitat cu piele ecologica, insa rezista foarte bine si este extrem de usor de intretinut. Este suficient doar sa il curatati cu o carpa curata periodic de praf.

In acelasi timp, este foarte practic si confortabil, inaltimea sezutului fiind de 41 de cm. Dimensiunile produsului sunt de 45 x 45 cm, avand o greutate de 23 de kg.

Concluzii si Pareri de la clienti

Trebuie sa recunosc ca Kring Adaggio este un produs interesant pe care ni-l ofera producatorul Kring si care vine la pachet cu un design clasic, dar si modern, exact pe placul meu. Din punctul meu de vedere, este un produs care merita achizitionat pentru ca este destul de confortabil, arata bine si nici nu ocupa foarte mult spatiu inutil. Clientii actuali confirma, la randul lor acest lucru, si sustin ca este o achizitie reusita. Pana acum s-a dovedit a fi rezistent, insa, evident, si cu putina grija din partea noastra. Il recomand mai departe si sunt de parere ca raportul calitate/pret este unul avantajos.

Pareri pe scurt: Kring Adaggio Coffe

9.2

Calitate

9.0/10

Fiabilitate

9.4/10

Design

9.0/10

Pret

9.2/10

Puncte forte

  • Raport calitate/pret avantajos
  • Design clasic si elegant
  • Usor de intretinut
  • Confortabil

Puncte slabe

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *