Cele mai noi promotii oferite de marile magazine:

Descopera promotiile de Crazy Seazon doar la eMAG!

Lada frigorifica Liebherr Confort GT 3032, 284 l, Clasa A++, Alb

Liebherr Confort GT 3032 este o lada frigorifica incapatoare si eficienta pregatita sa vina in ajutorul tau pentru a mentine alimentele in cele mai bune conditii. Este un model foarte apreciat de catre cumparatori, insa, mai intai de toate va invitam sa aflati mai multe detalii despre produs.

Lada frigorifica Liebherr Confort GT 3032 ofera o capacitate de 284 de litri, suficient de mare incat sa putem adauga o cantitate generoasa de alimente. Interiorul este liber, in sensul ca nu exista pereti despartitori, ceea ce ne permite sa profitam la maxim de toata capacitatea sa. Ca si accesorii, este prevazut cu doua cosuri metalice unde putem depozita pachete mici.

Este un model economic, incadrat in clasa de eficienta energetica A++, asigurand un consum energetic redus. Producatorii estimeaza consumul energetic anual undeva la 209 kWh.

De asemenea, aceasta lada frigorifica ofera si o autonomie foarte mare, de 65 de ore, timp in care, in cazul unei pene de curent, alimentele se vor mentina in siguranta. Totodata, este si foarte silentioasa, inregistrand numai 38 dB.

Datorita functiei automate SuperFrost, alimentele sunt congelate foarte rapid, economisind astfel si energie. In acelasi timp, functia StopFrost ajuta la diminuarea depunerilor de gheata la nivelul peretilor interiori.

Poate fi amplasata chiar si in incaperi ceva mai racoroase, fie si in locuri unde termometrele inregistreaza grade cu minus, pentru ca lada va continua sa functioneze eficient. In plus, pentr o mai buna vizibilitate in interiorul lazii, aceasta a fost dotata cu sistem de iluminare interioara.

Dimensiunile acesteia sunt de 99.5 cm latime, 91.7 cm inaltime si 75.8 cm adancime, avand o greutate de 51 de kg.

Concluzii si Pareri de la clienti

Din punctul meu de vedere, Liebherr Confort GT 3032 este o lada frigorifica foarte buna, care merita pana la ultimul banut pentru ca isi face treaba excelent. Clientii confirma acest lucru si apreciaza, in principal, la ea modul silentios si economic de functionare, racirea rapida a alimentelorsi faptul ca poate fi amplasata in orice tip de incapere fara probleme.Cei care o au de mai mult timp, sunt incantati de a demonstrat o buna rezistenta in timp, neavand niciun fel de probleme cu ea. O recomanda cu toata increderea mai departe si sunt de parere ca raportul calitate/pret este unul corect.

Pareri pe scurt: Liebherr Confort GT 3032

9.9

Calitate

10.0/10

Fiabilitate

10.0/10

Design

10.0/10

Pret

9.6/10

Puncte forte

  • Raport calitate/pret corect
  • Incapatoare
  • Foarte silentioasa
  • Foarte economica
  • Stop Frost, Super Frost

Puncte slabe

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *