Cele mai noi promotii oferite de marile magazine:

Descopera ofertele Crazy Days doar la eMAG!

Paint Sprayer Elite poate inlocui cu succes un zugrav si iti va permite sa zugravesti intreaga locuinta mai usor si mai rapid decat te-ai fi gandit. Nu trebuie sa ai experienta in domeniu sau sa fii prea priceput, caci pistolul se va ocupa de tot, in vederea obtinerii celor mai bune rezultate. In plus, poate fi folosit atat in interiorul casei, cat si in exteriorul acesteia pentru a vopsi suprafete mari sau mici. Este extrem de usor de folosit, dar si de manevrat.

Va marturisesc ca nu sunt foarte indemanatic atunci cand vine vorba de reparatii, renovari si tot ce inseamna acestea, insa am ramas placut surprins de ce pot face singur doar cu ajutorul unui singur aparat. Datorita tehnologiei de pulverizare la 360 de grade, aparatul ofera un grad foarte mare de acoperire, fara picatori ori pete. De asemenea, avetiposibilitatea de a regla aparatul pentru a pulveriza fie pe orizontala, fie pe verticala, in functie de felul pe care il considerati potrivit.

Paint Sprayer Elite ofera si o buna precizie pentru ca vopseaua sa poata patrunde si in zonele mai inguste sau in colturile peretelui. Recipientul din dotare pe care il veti umple cu vopsea este de 800 ml, putand acoperi o suprafata de aproximativ 7 mp. Poate fi folosit cu vopsea acrilica, vipsea lavabila, lac, amorsa, ulei email, pesticide sau materiale de curatat si reconditionat podele. Totodata, este dotat cu un motor destul de puternic de 400 W.

Pachetul contine un pistol de vopsit, un recipient pentru vopsea, o garnitura, un tub de aspiratie si un recipient pentru masurarea vascozitatii.

Concluzii si Pareri de la clienti

Paint Sprayer Elite este un aparat foarte util in orice locuinta, care te va ajuta sa iti renovezi si reimprospatezi singur casa. Cu alte cuvinte, vei reusi sa zugravesti simplu si rapid atat interiorul, cat si exteriorul, fie suprafete mici sau mari. Cumparatorii confirma acest lucru si declara ca se descurca bine. In plus, este usor de manevrat, iar in ansamblu, isi face treaba cum trebuie. Din punctul lor de vedere, raportul calitate/pret este unul bun.

Pareri pe scurt: Paint Sprayer Elite

9.2

Calitate

9.0/10

Fiabilitate

9.5/10

Design

9.0/10

Pret

9.2/10

Puncte forte

  • Raport calitate/pret bun
  • Usor de folosit
  • Recipient pentru masurarea vascozitatii
  • Precizie buna

Puncte slabe

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *