Cele mai noi promotii oferite de marile magazine:

Descopera ofertele Crazy Days doar la eMAG!

Gree Bora A5 GWH09AAB-K3DNA5A  este un model de aparat de aer conditionat foarte interesant, ce vine la pachet cu o serie de functii si tehnologii de ultima generatie, pe care le vom analiza in cele ce urmeaza. In continuare, va vom prezenta cele mai importante informatii despre produs si despre modul de functionare al acestuia.

Aparatul de aer conditionat Gree Bora A5 GWH09AAB-K3DNA5A dispune de o capacitate de modificare a temperaturii de 9000 BTU/h, fiind recomandat pentru suprafete restranse, cum ar fi dormitoarele. Totodata, este incadrat in clasa de eficienta energetica A++ pe modul racire si A+ pe modul incalzire, ceea ce garanteaza un consum energetic redus.

Tehnologia pe Inverter joaca un rol foarte important in optimizarea activitatii aparatului. Gratie acesteia, compresorul isi poate varia in mod automat turatiile, reusind sa obtina temperatura dorita mult mai rapid. Ulterior, temperatura respectiva va fi mentinuta cu un consum minim de resurse. Pe cicluri lungi, se pot obtine economii de pana la 40% cu energia electrica.

Sistemul de filtrare este unul foarte performant, reusind sa purifice in totalitate aerul, eliminand eficient atat particulele de praf, poluare si polen, cat si virusurile, bacteriile si alergenii. In plus, filtru Catechin imbunatateste calitatea aerului, resuind sa neutralizeze mirosurile neplacute.

Aparatul poate fi controlat atat prin intermediul telecomenzii cu infrarosu, cat si cu ajutorul telefonului mobil. Cea de-a doua varianta presupune necesitatea conectarii la internet si descarcarea unei aplicatii. In continuare, vei putea controla aparatul chiar si de la serviciu sau din vacanta.

Aparatul are la baza atat functia de racire, cat si cea de incalzire, fiind potrivit pentru orice sezon. Pe langa aceste doua functii, Gree Bora A5 GWH09AAB-K3DNA5A  mai prezinta:

 • Dezumidificare si ventilatie – tine la distanta umiditatea excesiva din aer, prevenind astfel formarea mucegaiului.
 • Sleep Mode – iti protejeaza somnul pe toata durata noptii impotriva factorilor perturbatori. Nu vor aparea modificari bruste de temperaturii, iar aeroterma va functiona in regim silentios.
 • Turbo – intensifica activitatea aparatului pe intervale scurte de timp, pentru ca temperatura dorita sa fie atinsa mult mai rapid, ulterior doar mentinuta cu un consum redus de resurse.
 • Autodiagnoza – identifica o eventuala problema inca din stare incipienta intrerupand in mod automat activitatea aparatului. Pe display va aparea un cod specific fiecarei erori, pe care o veti putea cauta in manualul de utilizare pentru a vedea despre ce este vorba.
 • Dezghetare inteligenta – se activeaza doar in cadrul regimului de incalzire si se refera la acele pauze de scurta durata pentru a avea timp ca gheata sa se decongeleze in mod natural, din unitatea externa.
 • Timer – presupune programarea activitatii aparatului pe intervale orare prestabilite.
 • Auto-restart – aparatul reporneste in mod automat dupa o pana de curent, pastrand functiile realizate anterior.

De asemenea, Gree Bora A5 GWH09AAB-K3DNA5A este si unul dintre cele mai silentioase modele, al carui nivel de zgomot produs nu depaseste 28 dB.

Concluzii si Pareri de la clienti

Gree Bora A5 GWH09AAB-K3DNA5A este un aparat de aer conditionat foarte bun, ce ofera toate conditiile de care ai nevoie pentru a trece mai usor peste temperaturile extreme. Clientii sunt foarte incantati de el si sustin ca isi face treaba foarte bine, este extrem de silentios, iar faptul ca poate fi controlat de pe telefon i-a fascinat extrem de mult. Totodata, un alt plus pentru acest aparat se refera la faptul ca vine la pachet cu kit de instalare inclus astfel ca nu va fi nevoie sa cheltuiti alti bani cu instalarea aparatului. Recomanda cu toata increderea produsul si apreciaza raportul calitate/pret excelent.

 

Recenzii pe scurt: Gree Bora A5 GWH09AAB-K3DNA5A 

9.8

Calitate

9.8/10

Fiabilitate

10.0/10

Design

9.7/10

Pret

9.8/10

Puncte forte

 • Raport calitate/pret excelent
 • Sistem de filtrare performant
 • Tehnologie Wi-fi
 • Kit de instalare inclus
 • Functionare ultra-silentioasa

Puncte slabe

 • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *