Cele mai noi promotii oferite de marile magazine:

Descopera ofertele Crazy Days doar la eMAG!

Gree Viola GWH12RA-K3DNA3M este un aparat de aer conditionat prevazut cu o gama variata de functii moderne, capabile sa iti asigure tot confortul de care ai nevoie. Este un model de aparat foarte interesant despre care vom discuta in continuare, pe larg.

Aparatul de aer conditionat Gree Viola GWH12RA-K3DNA3M este prevazut cu o capacitate de modificare a temperaturii de 12000 BTU/h, ceea ce il face potrivit pentru incaperi cu suprafete de 35 mp, cu o inaltime standard de 2.7 metri, dar si un nivel de izolatie al peretilor bun.

Eficienta energetica indica faptul ca acest aparat este unul economic. Concret, este incadrat in clasa de eficienta energetica A++ pe modul racire si A+ pe modul incalzire, asigurand un consum energetic redus.

Tehnoogia G10 Inverter prezinta un rol esential in imbunatatirea randamentului aparatului. Practic, datorita acesteia, compresorul isi poate modifica in mod automat turatiile, pentru ca temperatura dorita sa fie atinsa mult mai rapid. Pe cicluri lungi, se pot obtine economii de pana la 40% comparativ cu un sistem cu compresor clasic On/Off.

Aparatul dispune de sistem de filtrare performant, ce asigura o purifica completa a aerului. Astfel, va elimina nu doar cele mai fine particule de praf, poluare si polen, ci si virusurile, bacteriile si alergenii.

Controlul aparatului se poate realiza fie prin intermediul telecomenzii, fie direct de pe telefonul mobil. A doua varianta presupune conectarea la internet, dar si descarcarea unei aplicatii. Dupa aceea, vei putea controla aparatul chiar si de la distanta, fie de la munca ori chiar din oras.

Functiile de climatizare care stau la baza acestui aparat sunt, desigur, cea de racire si cea de incalzire. In plus, acesta mai beneficiaza si de alte functii la fel de utile, precum:

 • Dezumidificare si ventilatie – vizeaza eliminarea umiditatii excesive din aer care ar putea duce la formarea mucegaiului.
 • Functia I Feel – transforma telecomanda in termostat de camera ce va transmite constant feedback catre unitatea principala, reusind astfel sa mentina temperatura constanta.

 • Timer – permite programarea activitatii aparatului pe intervale orare prestabilite.
 • Auto-restart – aparatul isi poate relua activitatea in mod automat, chiar si dupa o pana de curent, in conformitate cu ultimele setari realizate.
 • Dezghetare inteligenta – porneste in mod automat in cadrul regimului de incalzire, doar atunci cand este detectata gheata in unitatea externa, asigurand decongelarea naturala a acesteia.
 • Autodiagnoza – identifica orice eventuala problema aparuta la nivel functional, intrerupand in mod automat activitatea aparatului. Pe display va aparea un cod specific fiecarei erori pe care il vei putea gasi in manualul de utilizare.
 • Turbo – permite intensificarea activitatii aparatului pe o durata limitata in vederea atingerii rapide a temperaturii dorite. In continuare, aceasta va fi mentinuta cu un consum redus de resurse.
 • Sleep – protejeaza somnul pe toata durata noptii impotriva factorilor perturbatori. Nu permite modificarea brusca a temperaturii, in timp ce aeroterma va functiona in regim silentios.

Aparatul Gree Viola GWH12RA-K3DNA3M face parte din gama celor mai silentioase modele, al carui nivel de zgomot nu depaseste 29 dB.

Dimensiunile unitatii interne sunt de 77.3 cm lungime, 18.5 cm latime si 25 cm inaltime, avand o greutate de 8.5 kg. Pe de alta parte, unitatea externa masoara 84.8 cm lungime, 32 cm latime si 596 cm inaltime, avand o greutate de 31 de kg.

Concluzii si Pareri de la clienti

Gree Viola GWH12RA-K3DNA3M este un aparat de aer conditionat foarte bun ce functionaza ireprosabil, fiind prevazut cu o foarte multe functii si tehnologii avansate. Clientii sunt foarte incantati de el si sustin ca isi face treaba excelent, iar faptul ca il pot controla de oriunde de pe telefonul mobil a constituit un mare avantaj. Il recomanda cu toata increderea si apreciaza raportul calitate/pret excelent.

Recenzii pe scurt: Gree Viola GWH12RA-K3DNA3M

9.8

Calitate

9.8/10

Fiabilitate

10.0/10

Design

9.6/10

Pret

9.6/10

Puncte forte

 • Raport calitate/pret excelent
 • Tehnologie Wi-fi
 • Functii moderne foarte diversificate
 • Operare ultra-silentioasa
 • Sistem de filtrare performant

Puncte slabe

 • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *