Cele mai noi promotii oferite de marile magazine:

Descopera promotiile de Crazy Seazon doar la eMAG!

Gree Lomo R32 GWH12QB-K6DNB8l este un aparat de aer conditionat potivit pentru incaperi cu suprafete medii, ce asigura obtinerea conditiilor optime in timp util. Va invitam sa ne urmariti in continuare si sa aflati cele mai importante informatii despre acest model de aparat!

Aparatul de aer conditionat Gree Lomo R32 GWH12QB-K6DNB8l este prevazut cu o  capacitate de modificare a temperaturii de 12000 BTU/h, ceea ce il face potrivit pentru incaperi cu suprafete de pana la 35 mp. Bineinteles, suprafata poate varia atat in functie de inaltimea standard a incaperii, cat si de gradul de izolare al acesteia.

In ceea ce priveste eficienta energetica a aparatului, acesta este incadrat in clasa A++ pe modul racire si A+ pe modul incalzire, ambele clase fiind considerate performante si asigura un consum redus.

Tehnologia pe Inverter detine un rol esential in activitatea aparatului, intrucat gratie acesteia, compresorul isi poate varia in mod automat turatiile in vederea atingerii temperaturii dorite mult mai rapid. Ulterior, aceasta temperatura va fi mentinuta cu un consum redus de resurse. Pe cicluri lungi, se pot obtine economii cu energia electrica de pana la 40%. In plus, filtrul Catechin are capacitatea de a imbunatati calitatea aerului, neutralizand mirosurile neplacute.

Sistemul de filtrare este si el unul extrem de performant, fiind capabil sa asigure o purificare completa a aerului. Practic, va retine eficient atat particulele de praf, poluare si polen, dar va indeparta si virusurile, bacteriile si alergenii.

Aparatul are la baza atat functia de racire, cat  si cea de incalzire. Bineinteles, nu lipsesc din dotare si alte functii speciale, la fel de utile, precum:

 • Dezumidificare si ventilatie – are in vedere eliminarea umiditatii excesive din aer, prevenind astfel formare mucegaiului.
 • Timer – permite setarea activitatii aparatului pe intervale prestabilite.
 • Auto restart – aparatul poate reporni in mod automat dupa o pana de curent, pastrand setarile realizate anterior.
 • Dezghetare inteligenta – se activeaza doar in regim de incalzire si doar atunci cand se detecteaza gheata in unitatea externa. Presupune pauze de scurta durata ce ii vor permite ghetii sa se decongeleze in mod natural.
 • Sleep – iti protejeaza somnul impotriva oricarui factor perturbator. Practic, previne modificarile bruste de temperatura, in timp ce aeroterma va functiona in regim silentios.
 • Autodiagnoza – identifica o eventuala problema, chiar in stare incipienta, pe display fiind afisat un cod specific pe care il vei putea gasi in manualul de utilizare. In plus, aparatul isi va intrerupe activitatea in mod automat, detectand chiar si scurgerile de refrigerant.
 • Turbo – intensifica activitatea aparatului pe intervale determinate de timp, in vederea atingerii temperaturii dorite mai rapid. Ulterior, aparatul isi va relua regimul normal de functionare.

De asemenea, Gree Lomo R32 GWH12QB-K6DNB8l sta foarte bine si la capitolul nivel de zgomot produs. Astfel, pe cea mai puternica treapta de putere, nivelul de zgomot nu depaseste 28 dB, ceea ce il situeaza in clasamentul celor mai silentioase modele de aparate de aer conditionat.

Concluzii si Pareri de la clienti

Gree Lomo R32 GWH12QB-K6DNB8l este un aparat de aer conditionat foarte bun, ce asigura tot confortul de care ai nevoie chiar si atunci cand termometrele inregistreaza afara temperaturi extreme. Clientii sunt foarte multumiti de calitatea acestuia si sustin ca functioneaza ireprosabil, este extrem de silentios, iar functiile din dotare foarte bine gandite. Din punctul lor de vedere, este un aparat ce a meritat pana la ultimul banut si considera raportul calitate/pret excelent.

Pareri pe scurt: Gree Lomo R32 GWH12QB-K6DNB8l

9.8

Calitate

9.7/10

Fiabilitate

10.0/10

Design

9.7/10

Pret

9.6/10

Puncte forte

 • Raport calitate/pret excelent
 • Functionare ultra-silentioasa
 • Sistem de filtrare performant
 • Functii moderne si foarte diversificate
 • Tehnologie pe Inverter

Puncte slabe

 • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *