Cele mai noi promotii oferite de marile magazine:

Descopera promotiile de Crazy Seazon doar la eMAG!

Gree Bora A5 GWH12AAB-K3DNA5A este un model de aparat de aer conditionat ce vine la pachet cu un raport calitate/pret foarte avantajos, despre care vom discuta pe larg in cadrul acestui material. Dupa cum bine stim, Gree este un brand chinenzesc, dar si unul dintre cei mai importanti producati in materie de aparate de aer conditionat.

Aparatul de aer conditionat Gree Bora A5 GWH12AAB-K3DNA5A este prevazu cu o capacitate de modificare a temperaturii de 12000 BTU/h, ceea ce il face ideal pentru incaperi cu suprafete de pana la 35 mp, suprafata calculata la o inaltime standard de 2.7 metri. Bineinteles ca aceasta valoare poate varia in functie de inaltimea camerei voastre, dar si in functie de gradul de izolare al peretilor.

In ceea ce priveste eficienta energetica, pe modul racire este incadrat clasa A++, iar pe modul incalzire este incadrat in clasa A+, ambele clase fiind considerate performante, asigurand un consum energetic redus.

Tehnologia pe Inverter prezinta un rol foarte important in eficientizarea activitatii aparatului. Datorita acesteia, compresorul isi poate varia automat turatiile , obtinand temperatura dorita mult mai rapid. Ulterior, este suficienta mentinerea acesteia cu un consum redus de resurse. Pe cicluri lungi, se pot obtine economii de pana la 30-40% comparativ cu un aparat clasic cu compresor On/Off.

Sistemul de filtrare implementat este unul dintre cele mai moderne de pe piata, la ora actuala. Filtru Catechin este prevazut cu extract natural intalnit in ceaiul verde ce previne devoltarea bacteriilor, virusurilor si a alergenilor, neutralizand chiar si mirosurile neplacute. In consecinta, se obtine o purificare completa a aerului, beneficiind si de proprietati anti-cancerigene.

Gree Bora A5 GWH12AAB-K3DNA5A poate fi controlat atat prin intermediul telecomenzii cu infrarosu, cat si cu ajutorul smartphone-ului. Este necesara simpla conectare la internet, dar si descarcarea unei aplicatii. Ulterior, vei putea controla aparatul chiar si de la serviciu sau din oras.

Aparatul are la baza atat functia de racire, cat si cea de incalzire. Insa pe langa aceste doua functii, acesta mai beneficiaza si de:

 • Dezumidifcare si ventilatie – elimina umiditatea excesiva din aer, prevenind astfel formarea mucegaiului.
 • Dezghetare inteligenta – se activeaza in mod automat, doar in cadrul regimului de incalzire. Aceasta presupune pauze de scurta durata doar in momentul in care se va forma gheata in unitatea externa, in vederea decongelarii naturale a acesteia.
 • Autodiagnoza – previne defectiunile severe ale aparatului, identificand eventualele probleme inca din stare incpienta. Opreste automat activitatea aparatului si afiseaza pe display un cod specific fiecarei erori. Ulterior, il vei putea cauta in manualul de utilizare pentru a vedea despre ce este vorba.
 • Sleep/Night mode – iti protejeaza somnul pe toata durata noptii, impotriva oricarui factor perturbator. Practic, previne schimbarea brusca a temperaturii si asigura o functionare silentioasa a aerotermei.
 • Turbo – intensifica activitatea aparatului pe o durata limitata de timp in vederea atingerii temperaturii dorite mai rapid, ulterior fiind suficienta doar mentinerea acesteia cu un consum redus de resurse.

Aparatul Gree Bora A5 GWH12AAB-K3DNA5A se incadreaza in topul celor mai silentioase aparate de aer conditionat, nivelul maxim de zgomot produs nedepasind cei 29 dB.

Concluzii si Pareri de la clienti

Gree Bora A5 GWH12AAB-K3DNA5A  este un aparat foarte bun, pe care il recomand cu toata increderea ce ofera o multitudine de beneficii, toate la un pret rezonabil. Actualii cumparatori sunt foarte incantati de aparat si sustin ca isi face treaba foarte bine, este extrem de silentios, puternic si cel mai avantajos lucru ar fi ca in pret este inclus si kitul de instalare. De asemenea, sunt fascinati de faptul ca il pot controla de oriunde prin intermediul telefonului mobil si apreciaza raportul calitate/pret excelent.

Pareri pe scurt: Gree Bora A5 GWH12AAB-K3DNA5A

9.9

Calitate

9.8/10

Fiabilitate

10.0/10

Design

9.7/10

Pret

9.9/10

Puncte forte

 • Raport calitate/pret excelent
 • Tehnologie Wi-fi
 • Kit de instalare inclus
 • Sistem de filtrare performant
 • Functionare ultra-silentioasa

Puncte slabe

 • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *