Cele mai noi promotii oferite de marile magazine:

Descopera promotiile de Crazy Seazon doar la eMAG!

Mitsubishi MSZ-DM35 este un aparat de aer conditionat performant, prevazut cu o serie de functii si tehnologii moderne, capabile sa sporeasca confortul termic chiar si in perioada caniculara. Este o alternativa ce ar putea fi luata in calcul, insa nu inainte de a afla toate detaliile necesare.

Aparatul de aer conditionat Mitsubishi MSZ-DM35 este prevazut cu o capacitate de modificare a temperaturii de 12000 BTU/h, fiind potrivit pentru incaperi cu suprete de pana la 35 mp. Totodata, aparatul este incadrat in clasa de eficienta energetica A+ atat pe modul racire, cat si pe modul incalzire.

Tehnologia pe Inverter prezinta un rol foarte important in activitatea aparatului, intrucat gratie acesteia, compresorul isi poate varia in mod automat turatiile, in vederea atingerii temperaturii dorite mai rapid, ulterior, fiind suficienta doar mentinerea acesteia cu un consum redus de resurse. Pe cicluri lungi, se pot obtine economii de pana la 40%, comparativ cu un sistem de climatizare clasic cu compresor On/Off.

De asemenea, aparatul dispune de un sistem de filtrare ultra-performant, ce asigura o purificare completa a aerului. Acesta elimina particulele de praf, poluare si polen, dar tine la distanta si virusurile, bacteriile si alergenii, avand chiar si efect odorizant.

Aparatul poate fi folosit in orice sezon pentru ca dispune atat de functia racire, cat si de cea de incalzire. Pe langa aceste doua functii de baza, Mitsubishi MSZ-DM35 este prevazut cu:

 • Dezumidificare si ventilatie – elimina eficient umiditatea din incapere, prevenind astfel aparatia mucegaiului.
 • Timer – permite presetarea activitatii aparatului pe intervale orare convenabile.
 • Auto-restart – aparatul isi poate relua activitatea in mod automat, chiar si dupa o pana de curent, in conformitate cu ultimele setari realizate.
 • Dezghetare automata – se activeaza doar in cadrul regimului de incalzire si se refera la acele pauze care ii vor permite ghetii formate pe unitatea externa sa se decongeleze in mod automat.
 • Sleep/Night mode – iti protejeaza somnul pe toata durata noptii impotriva factorilor perturbatori. Practic, nu permite modificari bruste de temperatura, in timp ce aeroterma va functiona in regim silentios.
 • Econo Cool – este o functie inteligenta de control al temperaturii ce ajusteaza cantitatea de aer directionat catre corpul pozitionat in raza orificiului de iesire a aerului.
 • Auto Clean – se activeaza dupa incetarea activitatii de racire si presupune uscarea rapida a vaporizatorului pentru a nu oferi sansa bacteriilor si mucegaiului sa adere pe suprafata sa.
 • Autodiagnosticare – identifica o eventuala problema aparuta inca din stare incipienta, intrerupand activitatea aparatului si afisand pe display un cod specific fiecarei erori. Ulterior, puteti gasi codul in manualul de utilizare pentru a vedea despre ce este vorba.

Referitor la nivelul de zgomot produs, pe prima treapta de putere inregistreaza 22 dB, pe cea de-a doua 31 dB, pe cea de-a treia 38 dB, iar pe ultima treapta 45 dB. Ce inseamna acest lucru? O functionare optima cu un nivel redus de zgomot.

Dimensiunile unitatii interne sunt de 79.9 cm lungime, 29 cm latime si 23.2 cm inaltime, avand o greutate de 9 kg. In acelasi timp, unitatea externa masoara 69.9 cm lungime, 24.9 cm latime si 53.8 cm inaltime, avand o greutate de 25 de kg.

Concluzii si Pareri de la clienti

Mitsubishi MSZ-DM35 este un aparat foarte bun, ce a reusit sa multumeasca fiecare clienti in parte. Concret, acestia sustin ca este extrem de silentios, isi face treaba foarte bine, atat pe modul racire, cat si pe modul incalzire, iar functiile din dotare sunt suficient de diversificate pentru orice conditii. Il recomanda cu toata increderea si apreciaza raportul calitate/pret excelent.

Pareri pe scurt: Mitsubishi MSZ-DM35

9.7

Calitate

9.7/10

Fiabilitate

10.0/10

Design

9.7/10

Pret

9.4/10

Puncte forte

 • Raport calitate/pret excelent
 • Sistem de filtrare performant
 • Functii moderne si diversificate
 • Tehnologie pe Inverter
 • Functionare silentioasa

Puncte slabe

 • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *