Cele mai noi promotii oferite de marile magazine:

Descopera promotiile de Crazy Seazon doar la eMAG!

Heinner HAC-12CWF-SL este un model de aparat de aer conditionat foarte modern, ce vine la pachet cu un pret avantajos. Beneficiaza de o serie de functii performante, timp ce in care, prezinta si un design foarte elegant.

Aparatul de aer conditionat Heinner HAC-12CWF-SL este prevazut cu o capacitate de modificare a temperaturi de 12000 BTU/h pe modul racire si 13000 BTU/h pe modul incalzire. In principiu, este potrivit pentru incaperi cu suprafete cuprinse intre 16-23 mp. Totodata, este incadrat in clasa de eficienta energetica A++ pentru modul racire si A+ pentru modul incalzire inregistrand un consum energetic redus.

Tehnologia 3D Inverter are un rol foarte important fiindca optimizeaza activitatea aparatului, astfel incat compresorul isi poate varia automat turatiile. In acest fel, temperatura dorita este atinsa mai rapid, dupa care va fi mentinuta cu un consum redus de resurse. In plus, pe cicluri lungi, se pot obtine economii cu pana la 30-40%.

Sistemul de filtrare High Density reuseste sa purifice cocmplet aerul, astfel ca va capta eficient chiar si cele mai fine particule de praf, poluare, poeln, alergeni si asa mai departe. Mai mult decat atat, si mirosurile din incapere vor fi eliminate datorita sistemului de ionizare.

Controlul aparatului se realizeaza atat prin intermediul telecomenzii, cat si cu ajutorul aplicatiei inteligente de pe smartphone sau tableta. Cea de-a doua varianta permite controlarea aparatului chiar si atunci cand esti plecat la serviciu sau in oras.

Heinner HAC-12CWF-SL  are la baza atat functia de racire, cat si cea de incalzire. Totodata, dispune si de:

 • Dezumidificare – presupune reducerea umiditatii din aer prevenind astfel formarea bacteriilor si mucegaiului.
 • Follow me – transforma telecomanda in termostat de camera, transmitand constand feedback catre unitatea centrala in vederea mentinerii unei temperaturi constante.
 • Timer – permite programarea activitatii aparatului pe intervale orare prestabilite.
 • Auto-restart – presupune reluarea activitatii aparatului in mod automat dupa o pana de curent.
 • Autodiagnoza – permite identificarea oricarei probleme aparute la nivel functional, afisand pe display un cod specific pe care il veti gasi in manual.
 • Silent – dezactiveaza orice sunet de confirmare a comenzii.
 • Eco – ofera un nivel de econfort ridicat, fara a face risipe energetice. Daca va functiona pret de 8 ore, se vor putea obtine economii cu energia electrica cu pana la 60%.
 • Turbo – intensifica activitatea aparatului in vederea atingerii mai rapide a temperaturii dorite.
 • Sleep/Night – asigura cele mai bune conditii pentru un somn linistit, prevenind modificarea bruscsa a temperaturii.

In ceea ce priveste zgomotul produs, nu as putea spune ca este unul dintre cele mai silentioase aparate, fiindca inregistreaza 52 dB. Insa, cu toate acestea, nu este un nivel suficient de mare incat sa devina deranjant.

Dimensiunile unitatii interne sunt de 80.2 cm lungime, 18.9 cm latime si 31.2 cm inaltime, avand o greutate de 8.2 kg. Totodata, unitatea externa masoara 80 cm lungime, 33.3 cm latime si 55.4 cm inaltime, avand o greutate de 29.1 kg.

Concluzii si Pareri de la clienti

Heinner HAC-12CWF-SL este un aparat de aer conditionat foarte bun, potrivit pentru un living sau un dormitor mare, ce functioneaza excelent. Cumparatorii sunt multumiti de el declarand ca isi face treaba eficient atat pe modul racire, cat si pe modul incalzire. Sunt incantati de diversitatea functiilor din dotare, dar si pe tehnologia Wi-fi ce le permite controlarea aparatului chiar si atunci cand sunt la munca. In opinia lor, reprezinta o achizitie reusita al carui raport calitate/pret este foarte bun.

Pareri pe scurt: Heinner HAC-12CWF-SL 

9.9

Calitate

9.7/10

Fiabilitate

10.0/10

Design

9.9/10

Pret

9.8/10

Puncte forte

 • Raport calitate/pret foarte bun
 • Tehnologie Wi-fi
 • Economic
 • Numar mare de functii
 • Tehnologie 3D inverter

Puncte slabe

 • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *