Cele mai noi promotii oferite de marile magazine:

Descopera ofertele Crazy Days doar la eMAG!

Gree Bora GRS-101EI/JBR1-N3 este un aparat potrivit indeosebi pentru spatii mici, pentru dormitoare, ce ofera o gama variata de functii si tehnologii moderne. Ar putea fi o alternativa de luat in calcul, insa nu inainte de a afla toate detaliile necesare.

Aparatul de aer conditionat Gree Bora GRS-101EI/JBR1-N3 dispune de o capacitate de modificare a temperaturii de 9000 BTU/h, ceea ce inseamna ca va face fata unei suprafete de aproximativ 20 mp, suprafata ce depinde si de inaltimea incaperii si de gradul de izolare al acesteia. Totodata, este incadrat in clasa de eficienta energetica A++ pe modul racire si A+ pe modul incalzire, ceea ce garanteaza un consum energetic redus.

Tehnologia pe Inverter detine un rol foarte important in eficientizarea activitatii aparatului. Datorita acesteia, compresorul isi poate alterna in mod automat turatiile, obtinand mai rapid temperatura dorita. In continuare, aceasta va fi mentinuta cu un consum redus de resurse, astfel ca pe cicluri lungi se pot obtine economii de pana la 40%.

Sistemul de filtrare implementat este unul performant, fiind capabil sa indeparteze chiar si cele mai fine particule de praf, poluare si polen, dar si virusurile, bacteriile si alergenii.

Tehnologia Wi-fi permite controlarea aparatului direct de pe telefonul mobil. In acest sens, este necesara conectarea la internet si descarcarea unei aplicatii, dupa care vei putea controla aparatul chiar si de la distanta.

De asemenea, Gree Bora GRS-101EI/JBR1-N3 beneficiaza atat de functia de racire si cea de incalzire, cat si de alte functii foarte moderne, precum:

 • Dezumidificare si ventilatie – elimina umiditatea excesiva din aer, prevenind astfel formarea mucegaiului.
 • Timer – permite programarea activtiatii aparatului pe intervale orare.
 • Auto restart – aparatul isi reia activitatea in mod automat dupa o pana de curent, in conformitate cu ultimele setari realizate.
 • Turbo – intensifica activitatea aparatului pe o perioada scurta de timp, pana ce temperatura dorita a fost atinsa, ulterior, revenind la modul normal de functionare.
 • Sleep/Night mode – iti protejeaza somnul pe toata durata noptii, prevenind modificarea brusca a temperaturii, asigurand totodata o functionare silentioasa.
 • iFeel – transforma telecomanda in termostat de camera, ce va transmite in mod constant feedback catre unitatea principala pentru a reusi sa mentina temperatura constanta.
 • Autodiagnoza – detecteaza orice problema aparuta intrerupand in mod automat activitatea aparatului. Pe display, va fi afisat un cod specific fiecarei erori, pe care il vei putea gasi in manualul de utilizare.

Totodata, asigura un mod silentios de operare, inregistrand numai 28 dB.

Unitatea interna masoara 77.3 cm lungime, 19 cm latime si 25 cm inaltime, cantarind 8.5 kg. In acelasi timp, unitatea externa masoara 84.2 cm lungime, 32 cm latime si 59.6 cm inaltime, avand o greutate de 31 de kg.

Concluzii si Pareri de la clienti

Gree Bora GRS-101EI/JBR1-N3 este un aparat de aer conditionat prevazut cu o gama variata de functii moderne si tehnologii de ultima generatie. Clientii sunt foarte multumiti de acest aparat si declara ca modul de operare este extrem de eficient, dar si silentios. Functii ruleaza foarte bine, iar un mare avantaj este reprezentat de faptul ca aparatul poate fi controlat de pe telefon. In plus, acestia sunt de parere ca raportul calitate/pret este excelent.

Pareri pe scurt: Gree Bora GRS-101EI/JBR1-N3

9.7

Calitate

9.7/10

Fiabilitate

9.9/10

Design

9.6/10

Pret

9.6/10

Puncte forte

 • Raport calitate/pret excelent
 • Sistem de filtrare performant
 • Tehnologie Wi-fi
 • Functii moderne
 • Operare silentioasa

Puncte slabe

 • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *