Cele mai noi promotii oferite de marile magazine:

Descopera ofertele Crazy Days doar la eMAG!

GREE ORIGINAL Lomo A1 GWH09QB-K3DNA1C este un aparat de aer conditionat potrivit pentru suprafete mici, ce ofera o serie de functii interesante. In plus, vine la pachet cu kit de instalare inlcus, ceea ce inseamna mai putina bataie de cap, dar si mai putin bani cheltuiti.

Aparatul de aer conditionat GREE ORIGINAL Lomo A1 GWH09QB-K3DNA1C este prevazut cu o capacitate de modificare a temperaturii de 9000 BTU/h, reusind sa faca fata unor incaperi cu suprafete de pana la 18 mp. Totodata, este incadrat in clasa de eficienta A++ pe modul racire si A+ pe modul incalzire, asigurand un consum energetic redus.

Tehnologia pe Inverter joaca un rol extrem de important in eficientizarea activitatii aparatului. Datorita acesteia, compresorul isi poate modifica in mod automat turatiile pentru a atinge temperatura dorita mai rapid. Ulterior, aceasta va fi mentinuta cu un consum redus de resurse, astfel ca pe cicluri lungi se pot obtine economii  de pana la 40%.

Sistemul de filtrare implementat asigura o purificare completa a aerului eliminand eficient atat particulele de praf, poluare si polen, cat si virusurile, bacteriile si alergenii.

Poate fi folosit in orice sezon, beneficiind atat de functia de racire, cat si de cea de incalzire. In plus, acesta mai este prevazut si cu:

 • Dezumidificare si ventilatie – previne formarea mucegaiului prin indepartarea umiditatii excesive din aer.
 • Timer – permite programarea activitatii aparatului pe intervale orare prestabilite.
 • Auto restart – aparatul isi poate relua activitatea in mod automat, chiar si dupa o pana de curent in conformitate cu ultimele setari realizate.
 • Turbo – intensifica activitatea aparatului pe o perioada scurta de timp, pana ce temperatura dorita este atinsa, ulterior, aceasta fiind mentinuta cu un consum redus de energie.
 • Sleep/Night – protejeaza somnul pe toata durata noptii impotriva factorilor perturbatori. Nu permite modificari bruste de temperatura, in timp ce aeroterma va functiona in regim silentios.
 • Autodiagnoza – identifica o eventuala problema inca din stare incipienta, intrerupand in mod automat activitatea aparatului. Totodata, pe display va fi afisat un cod specific fiecarei erori pe care il vei putea gasi in manualul de utilizare.

De asemenea, GREE ORIGINAL Lomo A1 GWH09QB-K3DNA1C presupune si un mod foarte silentios de functionare, astfel ca nivelul de zgomot produs este de doar 34 dB.

Dimensiunile unitatii interne sunt de 79 cm lungime, 27.5 cm latime si 20 cm inaltime, avand o greutate de 9 kg. Totodata, unitatea externa masoara 77.6 cm lungime, 54 cm latime si 32 cm inaltime, avand o greutate de 26.5 kg.

Concluzii si Pareri de la clienti

GREE ORIGINAL Lomo A1 GWH09QB-K3DNA1C este un aparat de aer conditionat eficient, ce ofera toate conditiile de care ai nevoie. Clientii sunt multumiti de modul sau de operare, apreciind si faptul ca este un aparat silentios. Totodata, sustin ca functiile din dotare sunt suficient de diversificate si considera raportul calitate/pret avantajos.

Recenzii pe scurt: GREE ORIGINAL Lomo A1 GWH09QB-K3DNA1C

9.5

Calitate

9.4/10

Fiabilitate

9.6/10

Design

9.5/10

Pret

9.4/10

Puncte forte

 • Raport calitate/pret avantajos
 • Kit de instalare inclus
 • Sistem de filtrare performant
 • Functionare silentioasa
 • Functii moderne

Puncte slabe

 • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *