Cele mai noi promotii oferite de marile magazine:

Descopera promotiile de Crazy Seazon doar la eMAG!

Gree U-Crown GWH12UB-K3DNA4F  este un aparat de aer conditionat ultra-modern, prevazut cu o diversitate de functii si tehnologii foarte interesante. In plus, este foarte atractiv si din punct de vedere estetic, fiind disponibil in varianta argintiu.

Aparatul de aer conditionat Gree U-Crown GWH12UB-K3DNA4F este prevazut cu o capacitate de modificare a temperaturii de 12000 BTU/h, fiind recomandat pentru incaperi cu suprafete de pana la 35 mp. Totodata, acesta este incadrat in clasa de eficienta energetica A++ pentru modul racire si A+ pentru modul incalzire, asigurand un consum energetic redus.

Tehnologia pe Inverter joaca un rol important in activitatea aparatului, intrucat datorita acesteia, compresorul isi poate modifica in mod automat turatiile pentru a atinge mai rapid temperatura dorita. In continuare, temperatura dorita va fi mentinuta cu un consum redus de resurse. Pe cicluri lungi, se pot obtine economii de pana la 40%.

Sistemul de filtrare implementat este unul foarte performant, asigurandu-se o purificare completa a aerului. Astfel, vor fi eliminate eficient particulele de praf, poluare si polen, dar si virusurile, bacteriile si mucegaiul.I plus, prezinta si efect odorizant, reimprospatand aerul.

Datorita tehnologiei Wi-fi, aparatul poate fi controlat direct de pe telefonul mobil. Pentru aceasta este necesara conectarea la internet si descarcarea unei aplicatii. Ulterior, vei putea controla aparatul chiar si de la serviciu sau din oras.

Acesta poate fi folosit in orice sezon, fiindca are la baza atat functia de racire, cat si cea de incalzire. Totodata, aparatul mai beneficiaza de:

 • Dezumidificare si ventilatie – elimina umiditatea excesiva din aer, prevenind astfel formarea mucegaiului.
 • Timer – permite presetarea activitatii aparatului pe intervale orare.
 • Auto restart – presupune reluarea in mod automat a activitatii aparatului chiar si dupa o pana de curent, in conformitate cu ultimele setari realizate.
 • iFeel – transforma telecomanda in termostat de camera, ce va transmite in mod constant feedback catre unitatea principala, in vederea mentinerii unei temperaturi constante.
 • Dezghetare inteligenta – se activeaza in cadrul regimului de incalzire si presupune decongelarea ghetii formate in unitatea externa.
 • Turbo – intensifica activitatea aparatului pe o anumita perioada de timp, pana ce temperatura dorita este atinsa, ulterior aceasta fiind mentinuta cu un consum redus de resurse.
 • Sleep – iti protejeaza somnul pe toata durata noptii impotriva factorilor perturbatori. Previne modificarea brusca a temperaturii, in timp ce aeroterma va functiona in regim silentios.

De asemenea, aparatul presupune si o modalitate silentioasa de functionare, astfel ca pe cea mai puternica treapta din cele 7 din dotare s-au inregistrat numai 43 dB.

Unitatea interna masoara 86 cm lungime, 30.5 cm latime si 17 cm inaltime, avand o greutate de 11.5 kg. Totodata, unitatea externa masoara 89.9 cm lungime, 59.6 cm latime si 37.8 cm inaltime, avand o greutate de 44.5 kg.

Concluzii si Pareri de la clienti

Gree U-Crown GWH12UB-K3DNA4F este un model de aparat de aer conditionat foarte bine gandit si pus la punct, de care clientii sunt extrem de incantati. Acestia declara ca aparatul isi face treaba ireprosabil, indiferent de modul utilizare – racire sau incalzre. Mai mult decat atat, sunt incantati de faptul ca il pot controla aparatul de oriunde,dar si de modul silentios de functionare. Il recomanda cu toata increderea si apreciaza raportul calitate/pret foarte bun.

Pareri pe scurt: Gree U-Crown GWH12UB-K3DNA4F

9.9

Calitate

9.9/10

Fiabilitate

10.0/10

Design

10.0/10

Pret

9.7/10

Puncte forte

 • Raport calitate/pret excelent
 • Sistem de filtrare performant
 • Tehnologie Wi-fi
 • Functii moderne si foarte diversificate
 • Functionare silentioasa

Puncte slabe

 • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *