Cele mai noi promotii oferite de marile magazine:

Descopera ofertele Crazy Days doar la eMAG!

Gree Bora GRS-121EI/JBR1-N3 este un aparat de aer conditionat prevazut cu o serie de functii si tehnologii de ultima generatie, care vor spori eficienta acestuia, dar si confortul casei tale. Va invitam in continuare sa aflati toate detaliile necesare despre acest produs!

Aparatul de aer conditionat Gree Bora GRS-121EI/JBR1-N3 este prevazut cu o capacitate de modificare a temperaturii de 12000 BTU/h, fiind potrivit pentru incaperi cu suprafete de pana la 35 mp. Suprafata poate varia si in functie de inaltimea camerei sau de gradul de izolare al acesteia. Totodata, este un aparat economic, fiind incadrat in clasa de eficienta A++ pe modul racire si A+ pe modul incalzire.

Tehnologia pe Inverter joaca un rol foarte important in eficientizarea activitatii aparatului, pentru ca datorita acesteia compresorul isi poate varia in mod automat turatiile, in vederea atingerii temperaturii dorite mult mai rapid. Ulterior, va fi suficienta doar mentinerea acesteia cu un consum de resurse, astfel ca se va reusi obtinerea unor economii de pana la 40%.

De asemenea, aparatul beneficiaza de un sistem de filtrare ultra-performant, capabil sa asigure o purificare completa a aerului. Indeparteaza eficient atat particulele de praf, poluare si polen, cat si virusurile, bacteriile si alergenii. In plus, filtrul se demonteaza foarte usor, fiind lavabil, ceea ce inseamna ca nu va fi necesara inlocuirea periodica a acestuia.

Aparatul poate fi controlat atat prin intermediul telecomenzii, cat si cu ajutorul telefonului mobil. A doua varianta presupune conectarea la internet si descarcarea unei aplicatii, ce iti va permite controlarea aparatului chiar si de la distanta, adica de la serviciu sau din oras.

Gree Bora GRS-121EI/JBR1-N3 are la baza atat functia de racire, cat si cea de incalzire, fiind potrivit pentru orice sezon. In plus, acesta mai este prevazut si cu alte functii la fel de utile, precum:

 • Dezumidificare si ventilatie – elimina umiditatea excesiva din are, prevenind astfel si formarea mucegaiului.
 • Timer – permite programarea activitatii aparatului pe intervale orare prestabilite.
 • Auto restart – aparatul isi poate relua activitatea in mod automat chiar si dupa o pana de curent, in conformitate cu ultimele setari realizate.
 • Turbo – intensifica activitatea aparatului pentru o perioada scurta de timp, pana ce temperatura dorita a fost atinsa, ulterior, reluandu-si ciclul normal de functionare.
 • Sleep/Night mode – iti protejeaza somnul impotriva tuturor factorilor perturbatori. Previne schimbarea brusca a temperaturii, in timp ce aeroterma va functiona in regim silentios.
 • iFeel – transforma telecomanda in termostat de camera in vederea mentinerii unei temperaturi constante.
 • Autodiagnoza – identifica orice problema la nivel functional, intrerupand in mod automat activitatea aparatului. In plus, pe display va fi afisat un cod pe care il vei putea gasi in manualul de utilizare.

In plus, acest aparat presupune o functionare silentioasa, astfel ca nivelul de zgomot produs este de doar 28 dB.

Dimensiunile unitatii interne sunt de 77.3 cm lungime, 19 cm latime si 25 cm inaltime, avand o greutate de 8.5 kg. Totodata, dimensiunile unitatii externe sunt de 84.2 cm lungime, 32 cm latime si 59.6 cm inaltime, cantarind 31 de kg.

Concluzii si Pareri de la clienti

Gree Bora GRS-121EI/JBR1-N3 este un aparat de aer conditionat foarte bun, prevazut cu o serie de functii si tehnologii moderne, capabile sa iti asigure tot confortul de care ai nevoie. Clientii sunt foarte incantati de alegerea facuta si sustin ca aparatul functioneaza ireprosabil. De asemenea, sunt incantati de faptul ca il pot controla direct de pe smartphone, dar si de modul silentios de operare al acestuia. Il recomanda cu toata increderea si apreciaza raportul calitate/pret excelent.

Pareri pe scurt: Gree Bora GRS-121EI/JBR1-N3

9.8

Calitate

9.9/10

Fiabilitate

10.0/10

Design

9.7/10

Pret

9.7/10

Puncte forte

 • Raport calitate/pret excelent
 • Sistem de filtrare performant
 • Tehnologie Wi-fi
 • Functii moderne
 • Functionare silentioasa

Puncte slabe

 • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *