Cele mai noi promotii oferite de marile magazine:

Descopera promotiile de Crazy Seazon doar la eMAG!

Gree Lomo R32 GWH09QB-K6DNB8l este un aparat potrivit pentru incaperi cu suprafete mici, cum ar fi dormitoarele, ce ofera o serie de functii moderne si foarte utile. Este un model ce ofera toate conditiile de care ai nevoie, insa mai multe detalii va vom prezenta in continuare.

Aparatul de aer conditionat Gree Lomo R32 GWH09QB-K6DNB8l prezinta o capacitate de modificare a temperaturii de 9000 BTU/h astfel ca va fi potrivit pentru incaperi cu suprafete de aproximativ 25 mp. In acelasi timp, este un aparat economic, fiind incadrat in clasa de eficienta energetica A++ pe modul racire si A+ pe modul incalzire, asigurand un consum energetic redus.

Tehnologia pe Inverter prezinta un rol deosebit de important in eficientizarea activitatii aparatului. Gratie acesteia, compresorul isi poate varia in mod automat turatiile, in vederea atingerii temperaturii setate mai rapid. Ulterior, va fi necesara doar mentinerea acesteia cu un consum redus de energie, iar pe cicluri lungi obtinandu-se economii de pana la 40%.

Aparatul prezinta un sistem de filtrare ultra-performant, care va elimina eficient atat particulele de praf, poluare si polen, cat si virusurile, bacteriile si mucegaiul. In plus, are si efect deodorizant, neutralizand mirosurile neplacute.

Poate fi folosit in orice sezon, beneficiind atat de functia de racire, cat si de cea de incalzire. In plus, acesta mai dispune si de alte funciti la fel de utile, precum:

 • Dezumidificare si ventilatie – elimina umiditatea excesiva din aer, prevenind astfel formarea mucegaiului.
 • Timer – permite presetarea activitatii aparatului pe intervale orare.
 • Auto restart – aparatul isi poate relua activitatea dupa o pana de curent, conform ultimelor setari realizate.
 • Dezghetare inteligenta – se activeaza in cadrul regimului de incalzire, permitand ghetii sa se decongeleze in mod natural din unitatea externa.
 • Autodiagnoza – identifica o eventuala problema aparuta la nivel functional, intrerupand in mod automat activitatea aparatului. Pe display va aparea un cod specific fiecarei erori pe care il vei putea gasi in manualul de utilizare.
 • Sleep – asigura cele mai bune conditii pentru un somn linistit, fara modificari bruste ale temperaturii. In plus, aeroterma va functiona in regim silentios.
 • Turbo – intensifica activitatea aparatului pe o perioada limitata de timp, iar dupa ce temperatura setata a fost atinsa, aparatul isi va relua modul normal de functionare.

Un alt aspect ce merita apreciat la acest aparat se refera la modul silentios de operare. Astfel, pe cea mai puternica treapta de putere inregistreaza numai 28 dB.

Concluzii si Pareri de la clienti

Gree Lomo R32 GWH09QB-K6DNB8l este un aparat de aer conditionat eficient, prevazut cu functii moderne capabil sa iti asigure tot confortul de care ai nevoie. Clientii sunt ofarte incantati de alegerea facuta si sustin ca aparatul funcitoneaza ireprosabil. De asemenea, sunt incantati de diversitatea functiilor din dotare si de modul silentios de operare, drept pentru care apreciaza raportul calitate/pret excelent.

Recenzii pe scurt: Gree Lomo R32 GWH09QB-K6DNB8l

9.6

Calitate

9.6/10

Fiabilitate

9.8/10

Design

9.5/10

Pret

9.4/10

Puncte forte

 • Raport calitate/pret excelent
 • Functionare ultra-silentioasa
 • Functii moderne
 • Sistem de filtrare performant
 • Tehnologie pe Inverter

Puncte slabe

 • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *