Cele mai noi promotii oferite de marile magazine:

Descopera promotiile de Crazy Seazon doar la eMAG!

Gree GWH09AAB-K3DNA4A este un aparat modern, prevazut cu o capacitate mica de modificare a temperaturii, ceea ce il face ideal pentru dormitoare. In plus, pentru ca vine la pachet cu kit de instalare inclus, nu va mai trebui sa cheltuiesti alti bani cu achizitionarea acestuia.

Aparatul de aer conditionat Gree GWH09AAB-K3DNA4A este prevazut cu o capacitate de modificare a temperaturii de 9000 BTU, ceea ce il face potrivit pentru incaperi cu suprafete de pana la 20 mp. Ei bine, suprafata poate varia si in functie de inaltimea incaperii, dar si de gradul de izolare al acesteia. Totodata, este un model economic, fiind incadrat in clasa de eficienta energetica A++ pe modul racire si A+ pe modul incalzire, asigurand un consum energetic redus.

De asemenea, acesta beneficiaza de un sistem de filtare ultra-performant, capabil sa asigure o purificare completa a aerului. Practic, va indeparta eficient atat particulele de praf, poluare si polen, cat si virusurile, bacteriile si mucegaiul. Totodata, filtrul Catechin reuseste sa neutralizeze mirosurile neplacute, oferind un aer proaspat.

Tehnologia Wi-fi iti permite controlarea aparatului nu doar prin intermediul telecomenzii cu infrarosu, cat si prin intermediul telefonului mobil. Practic, cea de-a doua varianta presupune conectarea la internet si descarcarea unei aplicatii. Mai departe, vei putea controla aparatul chiar si de la distanta, cand nu te afli acasa.

Aparatul este potrivit pentru orice sezon, fiindca beneficiaza atat de functia de racire, cat si de cea de incalzire. Totodata, acesta mai  este prevazut si cu alte functii, la fel de utile, precum:

 • Dezumidificare si ventilatie – elimina umiditatea excesiva din aer, prevenind astfel formarea mucegaiului.
 • Timer – permite programarea activitatii aparatului pe intervale orare prestabilite.
 • Auto restart – presupune reluarea activitatii aparatului dupa o pana de curent, in mod automat, conform ultimelor setari facute.
 • iFeel – transforma telecomanda in termostat de camera, transmitand in mod contant feedback catre unitatea principala.
 • Autodiagnoza – detecteaza orice problema aparuta la nivel functional, intrerupand in mod automat activitatea acestuia. Pe display, va aparea un cod specific fiecarei erori, pe care il vei putea gasi in manualul de utilizare.
 • Dezghetare inteligenta – se activeaza doar in regim de incalzire si se refera la pauze de scurta durata numai in momentul in care este detectata gheata in cadrul unitatii externe in vederea decongelarii acesteia in mod natural.
 • Sleep – iti protejeaza somnul pe toata durata noptii impotriva factorilor perturbatori. Nu permite modificari bruste de temperatura, in timp ce aeroterma va functiona in regim silentios.
 • Turbo – intensifica activitatea aparatului pentru o perioada scurta de timp, pana ce temperatura setata va fi atinsa, ulterior, aceasta va fi mentinuta cu un consum redus de resurse.

De asemenea, Gree GWH09AAB-K3DNA4A poate fi considerat unul dintre cele mai silentioase modele, astfel ca nivelul maxim de zgomot produs nu depaseste 28 dB.

Dimensiunile unitatii interne sunt de 77.3 cm lungime, 18.5 cm latime si 25 cm inaltime, avand o greutate de 8.5 kg, in timp ce dimensiunile unitatii externe sunt de 77.6 cm lungime, 32 cm latime si 54 cm inaltime, cantarind 26 de kg.

Concluzii si Pareri de la clienti

Gree GWH09AAB-K3DNA4A este un aparat foarte bun ce ofera toate conditiile de care ai nevoie chiar si cand afara termometrele inregistreaza temperaturi extreme. Clientii sunt foarte multumiti de alegerea facuta si declara ca functioneaza ireprosabil, este extrem de silentios si modern. De asemenea, apreciaza foarte mult posibilitatea controlarii acestuia direct de pe telefonul mobil, precum si faptul ca vine la pachet cu kit de instalare gratuit. In consecinta, sunt de parere ca raportul calitate/pret este excelent.

Recenzii pe scurt:Gree GWH09AAB-K3DNA4A

9.8

Calitate

9.8/10

Fiabilitate

10.0/10

Design

9.6/10

Pret

9.8/10

Puncte forte

 • Raport calitate/pret excelent
 • Tehnologie Wi-fi
 • Sistem de filtrare performant
 • Functii moderne si foarte diversificate
 • Kit de instalare inclus

Puncte slabe

 • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *