Cele mai noi promotii oferite de marile magazine:

Descopera promotiile de Crazy Seazon doar la eMAG!

Gree Viola GWH09RA-K3DNA3H este un  aparat de aer conditionat modern, prevazut cu functii moderne, capabile sa iti asigure tot confortul de care ai nevoie. Va invitam sa urmariti acest review in continuare si sa aflati tot ceea ce va intereseaza despre produs.

Aparatul de aer conditionat Gree Viola GWH09RA-K3DNA3H este prevazut cu o capacitate de modificare a temperaturii de 9000 BTU/h, fiind potrivit pentru incaperi cu suprafete de pana la 25 mp, insa suprafata poate varia in functie de inaltimea incaperii si de nivelul de izolare. In acelasi timp, aparatul este incadrat in clasa de eficienta energetica A++ pe modul racire si A+ pe modul incalzire, asigurand un consum energetic redus.

Tehnologia pe Inverter prezinta un rol deosebit de important in eficientizarea activitatii aparatului. Practic, datorita acesteia compresorul isi poate modifica in mod automat turatiile, in vederea atingerii temperaturii dorite mult mai rapid. In continuare, aceasta va fi mentinuta cu un consum redus de resurse, pe cicluri lungi, obtinandu-se economii cu energia electrica de pana la 40%.

De asemenea, aparatul este prevazut cu un sistem de filtrare ulta-performant, ce asigura o purificare completa a aerului. In acest context, va reusi sa elimine eficient atat particulele de praf, polen si poluare, cat si virusurile, bacteriile si alergenii. In plus, fiind lavabil, poate fi demontat foarte usor si curatat periodic.

Tehnologia Wi-fi iti permite controlarea aparatului chiar si de pe telefonul mobil, fiind necesara doar conectarea la internet si descarcarea unei aplicatii. Astfel, vei putea controla aparatul chiar si atunci cand nu esti acasa.

Aparatul este ideal in orice sezon intrucat este prevazut atat cu functia de racire, cat si cu cea de incalzire. Totodata, aparatul beneficiaza si de alte functii interesante precum:

 • Dezumidificare si ventilatie – tine la distanta umiditatea excesiva din aer, prevenind astfel formarea mucegaiului.
 • Timer – permite setarea activitatii aparatului pe intervale orare.
 • Auto restart – aparatul isi poate relua in mod automat activitatea, dupa o pana de curent, luand in considerare ultimele setari realizate.
 • Turbo – intensifica activitatea aparatului pe intervale scurte de timp, pana ce temperatura dorita este atinsa, ulterior, aparatul revenind la modul normal de functionare.
 • iFeel – transforma telecomanda in termostat de camera, transmitand in mod constant feedback catre unitatea principala pentru a mentine constanta temperatura dorita.
 • Auto diagnoza – identifica orice problema aparuta la nivel functional, intrerupand in mod automat activitatea aparatului. Pe display va fi afisat un cod pe care il poti gasi in manualul de utilziare.
 • Sleep/Night mode – iti protejeaza somnul pe toata durata noptii, prevenind modificarile bruste de temperatura si asigurand o functionare silentioasa.

In acelasi timp, aparatul presupune si o functionare ultra-silentioasa, astfel ca nivelul de zgomot produs nu depaseste 28 dB.

Unitatea interna masoara 77.3 cm lungime, 19 cm latime si 25 cm inaltime, cantarind 8.5 kg, in timp ce, unitatea externa masoara 84.2 cm lungime, 32 cm latime si 59.6 cm inaltime, avand o greutate de 31 de kg.

Concluzii si Pareri de la clienti

Gree Viola GWH09RA-K3DNA3H este un aparat modern, cu functii foarte diversificate si tehnologii sofisticate. Clientii sustin ca modul sau de functionare este ireprosabil, iar modul de operare extrem de silentios. Sunt foarte multumit de el si sustin ca merita toti banii, apreciind raportul calitate/pret excelent.

Recenzii pe scurt: Gree Viola GWH09RA-K3DNA3H

9.7

Calitate

9.7/10

Fiabilitate

9.8/10

Design

9.7/10

Pret

9.6/10

Puncte forte

 • Raport calitate/pret excelent
 • Tehnologie Wi-fi
 • Sistem de filtrare performant
 • Functii moderne
 • Functionare silentioasa

Puncte slabe

 • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *