Cele mai noi promotii oferite de marile magazine:

Descopera promotiile de Crazy Seazon doar la eMAG!

Gree GWH12QB-K3DNA1D  este un model de aparat de aer conditionat pentru suprafete medii foarte accesibil. Ofera cateva functii interesante si foarte utile, dar si o eficienta energetica ridicata. In ceea ce priveste design-ul, aparatul beneficiaza de o carcasa clasica si foarte discreta, camuflandu-se perfect pe un perete alb.

Aparatul de aer conditionat Gree GWH12QB-K3DNA1D ofera o capacitate de modificare a temperaturii de 12000 BTU/h, astfel ca va fi potrivit pentru incaperi cu suprafete de pana la 35 mp si inaltimi standard de 2.7 metri. In acelasi timp, aparatul este incadrat in clasa de eficienta energetica A++ pe modul racire si A+ pe modul incalzire, asigurand un consum energetic redus.

Tehnologia pe Inverter prezinta un rol deosebit de important in eficientizarea activitatii aparatului. Practic, gratie acesteia, compresorul isi poate varia in mod automat turatiile, pentru ca temperatura dorita sa fie atinsa mai rapid. Ulterior, va trebui mentinuta cu un consum minim de resurse. In plus, pe cicluri lungi, se pot obtine economii de pana la 40%.

Sistemul de filtrare implementat include filtru Catechin, ce se poate demonta foarte usor, fiind lavabil. Acesta previne formarea dezvoltarea bacteriilor si neutralizeaza mirosurile neplacute. Totodata, promite sa aiba efecte anti-cancerigene, anti-virale si anti-alergice.

Aparatul Gree GWH12QB-K3DNA1D are la baza atat functia de racire, cat si cea de incalzire, drept pentru care poate fi folosit in orice sezon. Totodata, aparatul mai beneficiaza si de alta functii la fel de utile, precum:

  • Dezumidifcare si ventilatie – indeparteaza umiditatea excesiva din aer, prevenind astfel formarea mucegaiului.
  • Turbo – intensifica activitatea aparatului pe o perioada determinata, pana ce temperatura dorita va fi atinsa, ulterior, aparatul reluandu-si ciclul normal de functionare.
  • Timer – permite  presetarea activitatii aparatului pe intervalele orare dorite.
  • Auto restart – aparatul isi poate relua activitatea in mod automat, chiar si dupa o pana de curent, luand in considerare ultimele setari facute.
  • Auto-dezghetare – se activeaza automat doar in regimul de incalzire si presupune oprirea intreruperea periodica  a activitatii aparatului, pentru perioade scurte de timp, pentru ca gheata formata in unitatea externa sa se poata decongela  natural.

In ceea ce priveste  nivelul de zgomot produs, pe cea mai puternica treapta din cele 4 din dotare, inregistreaza  42 dB. Este o valoare rezonabila, ce asigura o functionare silentioasa.

Dimensiunile unitatii interne sunt de 79 cm lungime, 27.5 cm latime si 20 cm inaltime, avand o greutate de 9 kg. In acelasi timp, unitatea externa masoara 84.2 cm lungime, 32 cm latime si 27.5 cm inaltime, avand o greutate de 31 de kg.

Concluzii si Pareri de la clienti

Gree GWH12QB-K3DNA1D este un aparat de aer conditionat eficient, despre care as putea spune ca isi face treaba in parametrii optimi. Clientii sunt multumiti de modul in care  functiile din dotare reusesc sa acopere orice tipuri de nevoi si de  modul in care aparatul face fata oricaror conditii extreme. In plus, apreciaza la el faptul ca dispune de kit de instalare inclus, dar si modul  silentios de operare. Recomanda produsul si apreciaza raportul calitate/pret avantajos.

Pareri pe scurt: Gree GWH12QB-K3DNA1D

9.5

Calitate

9.5/10

Fiabilitate

9.8/10

Design

9.3/10

Pret

9.3/10

Puncte forte

  • Raport calitate/pret avantajos
  • Sistem de filtrare performant
  • Functionare silentioasa
  • Tehnologie pe Inverter

Puncte slabe

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *