Cele mai noi promotii oferite de marile magazine:

Descopera ofertele Crazy Days doar la eMAG!

Gree Lomo R32 GWH18QD-K6DNB8B este un model de aparat de aer conditionat prevazut cu o capacitate destul de mare de modificare a temperaturii ce vine la pachet cu o serie de functii foarte interesante si utile. Va invitam sa ne urmariti in continuare si sa aflati toate detaliile despre acest produs!

Aparatul de aer conditionat Gree Lomo R32 GWH18QD-K6DNB8B este prevazut cu o capacitate de modificare a temperaturii de 18000 BTU/h, ceea ce il face potrivit pentru suprafete de pana la 50 mp, cu o inaltime standard de 2.7 metri. Totodata, este incadrat in clasa de eficienta energetica A++ pe modul racire si A+ pe modul incalzire, ambele clase fiind considerate performante si asigura un consum energetic redus.

Tehnologia pe Inverter detine un rol important in eficientizarea activitatii aparatului intrucat datorita acesteia, temperatura dorita va fi atinsa mult mai rapid. Ulterior, aceasta va fi mentinuta cu un consum energetic redus, iar pe cicluri lungi se pot obtine economii de pana la 40%.

Sistemul de filtrare implementat este unul performant, ce reuseste sa elimine chair si cele mai fine particule de praf, poluare si polen, dar si virsurile, bacteriile si alergenii. In plus, filtrul Catechin  reuseste sa neutralizeze eficient mirosurile neplacute.

Fiind prevazut atat cu functia racire, cat si cu functia de incalzire, aparatul poate fi folosit in orice sezon. In plus, acesta dispune si de alte functii la fel de utile, precum:

 • Dezumidificare si ventilatie – indeparteaza umiditatea excesiva din aer, eliminand posibilitatea formarii mucegaiului.
 • Timer – permite presetarea activitatii aparatului pe intervale orare.
 • Auto restart – aparatul isi poate relua activitatea in mod automat dupa o pana de curent, aplicand ultimele setari realizate.
 • Dezghetare inteligenta – se activeaza  doar in regim de incalzire si presupune pauze de scurta durata doar atunci cand este detectata gheata in unitatea externa a acesteia, pentru a o decongela in mod natural.
 • Autodiagnoza – identifica o eventuala problema inca din stare incipienta, intrerupand in mod automat activitatea aparatului. Pe display va fi afisat un cod specific fiecarei erori, pe care il vei putea gasi in manualul de utilizare.
 • Sleep – iti protejeaza somnul impotriva oricarui factor perturbator. Previne modificarile bruste de temperatura, in timp ce aeroterma va functiona in regim silentios.
 • Turbo – intensifica activitatea aparatului pentru o anumita perioada de timp, iar indata ce temperatura setata a fost atinsa, aparatul va reveni la modul normal de functionare.

De asemenea, Gree Lomo R32 GWH18QD-K6DNB8B asigura o functionare silentioasa, astfel ca pe cea  mai puternica treapta de putere inresgistreaza numai 34 dB.

Concluzii si Pareri de la clienti

Gree Lomo R32 GWH18QD-K6DNB8B este un aparat eficient care isi face treaba ireprosabil in orice sezon. Clientii sunt multumiti de el si apreciaza foarte mult modul in care functioneaza, diversitatea functiilor din dotare, dar si modalitatea silentioasa de operare. Il recomanda cu incredere si sunt de parere ca raportul calitate/pret este unul foarte bun.

Recenzii pe scurt: Gree Lomo R32 GWH18QD-K6DNB8B

9.7

Calitate

9.7/10

Fiabilitate

10.0/10

Design

9.6/10

Pret

9.6/10

Puncte forte

 • Raport calitate/pret foarte bun
 • Capacitate mare
 • Sistem de filtrare performant
 • Functionare silentioasa
 • Functii moderne si foarte diversificate

Puncte slabe

 • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *