Cele mai noi promotii oferite de marile magazine:

Descopera promotiile de Crazy Seazon doar la eMAG!

Gree Viola GWH09RA-K3DNA5H este una parat de aer conditionat modern, potrivit pentru suprafete ceva mai mici avand in vedere capacitatea sa de modificare a temperaturii. In plus, partea si mai interesanta a lucrurilor este ca vine la pachet cu kit de instalare inclus, deci o grija in minus pentru utilizatori, dar si cheltuieli mai mici.

Aparatul de aer conditionat Gree Viola GWH09RA-K3DNA5H este prevazut cu o putere de modificare a temperaturii de 9000 BTU/h, ceea ce il face potrivit pentru suprafete de pana la 25 mp. In mod cert, suprafata depinde si de inaltimea incaperii, cat si de gradul de izolare al acesteia. Totodata, este un model foarte economic, fiind incadrat in clasa de eficienta energetica A++ pe modul racire si A+ pe modul incalzire.

Tehnologia pe Inverter joaca un rol esential in eficientizarea activitatii  aparatului. Practic, compresorul isi poate varia in mod automat turatiile, astfel incat temperatura dorita sa fie atinsa mai rapid, ulterior, fiind necesara doar mentinerea acesteia cu un consum redus de resurse. In plus, pe cicluri lungi, se pot obtine economii energetice de pana la 40% comparativ cu un sistem clasic cu compresor On/Off.

Sistemul de filtrare este si el unul de ultima generatie, ce are capacitatea de a purifica in totalitate aerul. Reuseste sa elimine rapid atat cele mai fine particule de praf, poluare si polen, cat si virusurile, bacteriile si alergenii. In plus, filtrul Catechin neutralizeaza mirosurile neplacute, reimprospatand aerul din incapere.

Aparatul poate fi controlat atat prin intermediul telecomenzii cu infrarosu, cat si cu ajutorul telefonului mobil. Cea de-a doua varianta se datoreaza tehnologiei Wi-fi implementate si presupune doar conectarea la internet si descarcarea unei aplicatii. In continuare, vei putea controla aparatul de oriunde, chiar si de la serviciu, din oras sau din vacanta.

Poate fi folosit in orice sezon, avand la baza atat functia de incalzire, cat si cea de racire. Pe langa aceste doua functii, aparatul mai este prevazut si cu:

 • Dezumidificare si ventilatie – indeparteaza umiditatea excesiva din aer, principala responsabila pentru formarea mucegaiului.
 • Timer – ofera posibilitatea programarii activitatii aparatului pe intervale orare prestabilite.
 • Auto restart –aparatul isi poate relua activitatea in mod automat dupa o pana de curent, conform ultimelor setari facute.
 • Turbo – intensifica activitatea aparatului pana ce temperatura dorita este atinsa, ulterior, aceasta fiind mentinuta cu un consum redus de resurse.
 • Dezghetare inteligenta – se activeaza automat doar in regim de incalzire si se refera la pauze de scurta durata doar in momentul in care este detectata gheata in unitatea externa, permitand decongelarea naturala a acesteia.
 • I Feel – transforma telecomanda in termostat de camera, ce va transmite in mod constant feedback catre unitatea principala in vederea mentinerii temperaturii dorite constante.
 • Autodiagnoza – detecteaza orice problema  aparuta la nivel functional, inca din stare incipienta, intrerupand in mod automat activitatea aparatului. Pe display, va fi afisat un cod specific fiecarei erori pe care il vei putea gasi in manualul de utilizare.

Aparatul Gree Viola GWH09RA-K3DNA5H sta foarte bine si din perspectiva nivelului de zgomot produs. Pe cea mai puternica treapta de putere inregistreaza 28 dB, fiind considerat unul dintre cele mai silentioase modele.

Concluzii si Pareri de la clienti

Gree Viola GWH09RA-K3DNA5H ar putea fi o alegere excelenta, fiind un aparat performant, prevazut cu o serie de functii si tehnologii ultra-moderne, ce asigura tot confortul de care ai nevoie. La randul lor, clientii sunt foarte multumiti de acest aparat sustinand ca este ideal atat in sezonul canicular, cat si pe timpul iernii cand mai apar probleme cu incalzirea locuintei. Sunt incantati de faptul ca pot controla aparatul de oriunde de pe telefonul mobil, de diversitatea functiilor din dotare, dar si de faptul ca fiind prevazut cu kit de instalare, nu va mai trebui sa il achizitioneze separat si sa cheltuiasca alti bani. Il recomanda cu toata increderea si apreciaza raportul calitate/pret excelent.

Pareri pe scurt: Gree Viola GWH09RA-K3DNA5H

10

Calitate

10.0/10

Fiabilitate

10.0/10

Design

9.8/10

Pret

10.0/10

Puncte forte

 • Raport calitate/pret excelent
 • Functionare ultra-silentioasa
 • Tehnologie Wi-fi
 • Sistem de filtrare performant
 • Functii moderne si foarte diversificate

Puncte slabe

 • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *