Cele mai noi promotii oferite de marile magazine:

Descopera ofertele Crazy Days doar la eMAG!

Gree Lomo GWH12QB-K6DNB8I este un aparat de aer conditionat foarte bun, dotat cu tehnologii avansate pentru o eficienta pe masura. Poate fi o alternativa interesanta, insa inainte de a lua orice decizie, va invitam sa urmariti in continuare acest material pentru a verifica daca aparatul in discutie este sau nu in concordanta si cu asteptarile voastre.

Aparatul de aer conditionat Gree Lomo GWH12QB-K6DNB8I prezinta o capacitate de modificare a temperaturii de 12000 BTU, fiind potrivit si pentru living-uri mai spatioase. Totodata, este incadrat in clasa de eficienta energetica A++ pe modul racire si A+ pe modul incalzire, asigurand un consum energetic redus.

Tehnologia pe Inverter joaca un rol foarte important in activitatea aparatului, astfel incat compresorul isi poate varia automat turatiile, temperatura dorita fiind atinsa mai rapid. Mai mult decat atat, pe termen lung, se pot obtine importante economii cu energia electrica.

Mai mult decat atat, dispune de un sistem de filtrare performant ce reuseste sa purifice in totalitate aerul indepartand atat particulele de praf, poluare si polen, cat si virusurile, bacteriile si alergenii.

Poate fi controlat atat prin intermediul telecomenzii, cat si cu ajutorul telefonului mobil gratie tehnologiei Wi-fi implementate. In cel de-al doilea caz, va trebui descarcata aplicatia Gree Smart compatibila atat cu Android, cat si cu iOS. Ulterior, veti putea controla aparatul de la distanta chiar si atunci cand nu sunteti prezenti la domiciliu.

Gree Lomo GWH12QB-K6DNB8I are la baza functia de racire, precum si cea de incalzire, cat si alte functii utile, cum ar fi:

 • Dezumidificare – presupune eliminarea umezelii excesive din aer, prevenind formarea mucegaiului in locuinta.
 • Turbo – intensifica activitatea aparatului pentru a atinge mai rapid temperatura dorita.
 • Dezghetare inteligenta – porneste in cadrul modului incalzire si presupune decongelarea ghetii formate in unitatea externa.
 • Timer – permite programarea activitatii aparatului pe intervale orare prestabilite.
 • Auto restart – presupune reluarea activitatii aparatului dupa o pana de curent in conformitate cu ultimele setari realizate.
 • Autodiagnoza – identifica orice problema aparuta la nivel functional, afisand pe display un cod specific pe care il veti putea gasi in manual.
 • i Feel – transforma telecomanda in termostat de camera transmitand constant feedback catre unitatea centrala.

Este de apreciat si modul silentios de functionare, astfel ca pe cea mai puternica treapta de putere inregistreaza 41 dB.

Dimensiunile unitatii interne sunt de 79 cm lungime, 27.5 cm latime si 20 cm inaltime, cantarind 11.2 kg. Dimensiunile unitatii externe sunt de 77.6 cm lungime, 54 cm latime si 32 cm inaltime, cantarind 31 de kg.

Concluzii si Pareri de la clienti

Gree Lomo GWH12QB-K6DNB8I este un aparat bun, care functioneaza eficient, oferind si o buna flexibilitate. Cumparatorii sunt incantati de el si sustin ca functiile din dotare functioneaza excelent. De asemenea, apreciaza existenta tehnologiei Wi-fi, astfel ca pornesc aparatul inainte sa plece de la serviciu, iar pana ajung acasa, aerul este foarte placut si nu se mai confrunta cu disconfortul creat de perioadele caniculare. In plus, este economic si silentioasa, iar in ansamblu, sunt de parere ca raportul calitate/pret este foarte bun.

Recenzii pe scurt: Gree Lomo GWH12QB-K6DNB8I

9.8

Calitate

9.8/10

Fiabilitate

9.9/10

Design

9.7/10

Pret

9.7/10

Puncte forte

 • Raport calitate/pret foarte bun
 • Tehnologie Wi-fi
 • i Feel, Dezghetare inteligenta
 • Sistem de filtrare performant
 • Silentios

Puncte slabe

 • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *