Cele mai noi promotii oferite de marile magazine:

Descopera promotiile de Crazy Seazon doar la eMAG!

Star-Light ACM-18FOW este un aparat de aer conditionat prevazut cu o capacitate mare de modificare a temperaturii reusind sa ofere cele mai bune conditii chiar si atunci cand vremea nu este tocmai favorabila. In continuare, vom discuta mai multe detalii utile despre acest produs pentru a verifica daca este in concordanta cu asteptarile voastre.

Aparatul de aer conditionat Star-Light ACM-18FOW ofera o capacitate de modificare a temperaturii de 18000 BTU/h, fiind potrivit pentru incaperi cu suprafete de pana la 35 mp. Reuseste sa ramana un aparat economic fiind incadrat in clasa de eficienta energetica A++ pe modul racire si A+ pe modul incalzire, asigurand un consum energetic redus.

Tehnologia pe Inverter are un rol foarte important in activitatea aparatului, astfel incat compresorul isi poate modifica automat turatiile, astfel incat conditiile climaterice dorite vor fi atinse mult mai rapid. In plus, pe cicluri lungi se vor putea obtine economii energetice importante.

Sistemul de filtrare din dotare este unul foarte performant reusind astfel sa indeparteze particulele fine de praf, poluare si polen, precum si virusurile, bacteriile si alergenii. In plus, fiind lavabil, il veti putea spala si nu va trebui sa il inlocuiti periodic, ceea ce ar fi atras cheltuieli suplimentare.

Star-Light ACM-18FOW are la baza functia de racire si cea de incalzire, precum si alte functii importante, cum ar fi:

 • Dezumidificare – elimina umiditatea excesiva din aer, prevenind astfel dezvoltarea mucegaiului in locuinta.
 • Timer – permite programarea activitatii aparatului pe intervalele orare dorite.
 • Sleep – ofera conditiile prielnice pentru un somn linistit, prevenind variatiile de temperatura.
 • Follow Me – transforma telecomanda in termostat de camera ce va transmite constant feedback catre unitatea principala.
 • Auto restart – presupune reluarea activitatii aparatului dupa o pana de curent, in mod automat, in conformitate cu ultimele setari realizate.
 • Autodiagnosticare – identifica problemele aparute la nivel functional afisand pe display un cod specific pe care il veti gasi in manual.
 • Turbo – intensifica activitatea aparatului pe o perioada limitata de timp, temperatura dorita fiind atinsa mai rapid.

Referitor la zgomotul produs, pe cea mai puternica treapta de putere inregistreaza 47 dB. Nu este cel mai silentios aparat, insa, cu siguranta, valoarea nu este suficient de mare incat sa poata crea disconfort acustic.

Dimensiunile unitatii interne sunt de 95.7 cm lungime, 21.3 cm latime si 30.2 cm inaltime, alaturi de o greutate de 9.5 kg, in timp ce unitatea externa masoara 80 cm lungime, 33.3 cm latime si 55.4 cm inaltime, cantarind 37.8 kg.

Concluzii si Pareri de la clienti

Aparatul de aer conditionat Star-Light ACM-18FOW poate fi o varianta pentru suprafete mai mari, acesta descurcandu-se foarte bine, in timp ce asigura o functionare economica. Clientii actuali confirma aceste lucruri si se declara foarte multumiti de alegerea facuta. u este galagios, iar temperatura camerei este modificata foarte rapid. Il recomanda mai departe si considera raportul calitate/pret a fi unul foarte bun.

Recenzii pe scurt: Star-Light ACM-18FOW

9.8

Calitate

9.8/10

Fiabilitate

9.9/10

Design

9.6/10

Pret

9.7/10

Puncte forte

 • Raport calitate/pret avantajos
 • Capacitate mare
 • Economic
 • Functii utile
 • Sistem de filtrare performant

Puncte slabe

 • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *