Cele mai noi promotii oferite de marile magazine:

Descopera promotiile de Crazy Seazon doar la eMAG!

Platinium PF-12DC este un aparat de aer conditionat prevazut cu o capacitate destul de mare de modificare a temperaturii, dar si cu o serie de functii utile. Despre toate acestea, dar si alte detalii vom discuta in cadrul acestui material unde va vom oferi informatii utile si pareri obiective.

Aparatul de aer conditionat Platinium PF-12DC este prevazut cu o capacitate de modificare a temperaturii de 12000 BTU/h, ceea ce il face potrivit pentru o incapere cu suprafata de maxim 35 mp. Insa, suprafata variaza si in functie de inaltimea incaperii, precum si gradul de izolare al acesteia. Totodata, este incadrat in clasa de eficienta energetica A++ pe modul racire si A+ pe modul incalzire, inregistrand un consum energetic redus.

Tehnologia pe Inverter joaca un rol important in eficientizarea activitatii aparatului, astfel incat compresorul isi poate varia in mod automat turatiile. Temperatura setata este atinsa mult mai rapid, iar ulterior, va fi mentinuta cu un consum minim de reurse. Pe cicluri lungi de functionare, se pot obtine importante economii cu energia electrica.

Sistemul de filtrare implementat este unul performant, reusind astfel sa purifice complet aerul. Elimina eficient atat particulele de praf, poluare si polen, cat si virusurile, bacteriile si alergenii.

Platinium PF-12DC dispune atat de functiile racire si incalzire, cat si de alte functii utile:

 • Dezumidificare – indeparteaza umiditatea excesiva din aer, prevenind formarea mucegaiului in locuinta.
 • Turbo – intensifica activitatea aparatului pentru a atinge temperatura dorita mai rapid.
 • Timer – permite programarea activitatii aparatului pe intervale orare prestabilite.
 • Auto restart – presupune reluarea activitatii aparatului in mod automat dupa o pana de curent, in conformitate cu ultimele setari realizate.
 • 3D Air Flow – permite baleierea automata pe verticala si ghidarea manuala a aripioarelor pe orizontala pentur o distribuire cat mai uniforma a aerului.
 • Follow me – transforma telecomanda in termostat de camera ce va transmite constant feedback catre unitatea centrala.
 • Autodiagnosticare – presupune identificarea oricarei probleme aparute la nivel functional, afisand pe display un cod specific pe care il veti putea gasi in manualul cu instructiuni.

Dimensiunile unitatii interne sunt de 80.5 cm lungime, 19.4 cm latime si 28.5 cm inaltime, cantarind 7.8 kg. In acelasi timp, unitatea externa masoara 70 cm lungime, 27 cm latime si 55 cm inaltime, avand o greutate de 22.8 kg.

Concluzii si Pareri de la clienti

Platinium PF-12DC este un aparat de aer conditionat eficient prevazut cu o gama variata de functii, reusind sa ne ofere tot confortul de care avem nevoie. Cumparatorii sunt foarte multumiti de alegerea facuta si sustin ca aparatul functioneaza foarte bine, este silentios si usor de setat. In plus, vine la pachet cu kit de instalare inclus. Prin urmare, il recomanda mai departe si sunt de parere ca raportul calitate/pret este excelent.

Recenzii pe scurt: Platinium PF-12DC

9.6

Calitate

9.7/10

Fiabilitate

9.8/10

Design

9.0/10

Pret

9.8/10

Puncte forte

 • Raport calitate/pret excelent
 • Sistem de filtrare performant
 • Economic
 • Functii diversificate
 • Tehnologie Inverter

Puncte slabe

 • Nu au fost identificate

2 thoughts on “Aparat de aer conditionat Platinium PF-12DC – Review si Impresii

 1. Pentru o încăpere de 60mp merge un aer cond de 12000btu?

  1. Nu, nu ar face fata. O capacitate de cel putin 24000-29000 BTU ar fi indicata.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *