Cele mai noi promotii oferite de marile magazine:

Descopera ofertele Crazy Days doar la eMAG!

Gree U-Crown GWH12UB-K3DNA4 este un aparat ultra-performant, ce imbina perfect latura estetica si cea practica, iar rezultatul este unul pe masura asteptarilor chiar si celor mai pretentiosi cumparatori.

Aparatul de aer conditionat Gree U-Crown GWH12UB-K3DNA4 este prevazut cu o capacitate de modificare a temperaturii de 12000 BTU/h, drept pentru care va face fata cu brio unor incaperi cu suprafete de pana la 35 mp. Bineinteles, aceasta valoare poate varia in functie de inaltimea incaperii, dar si de gradul de izolare al acesteia.

Totodata, ramane un aparat economi fiind incadrat in clasa A++ atat pe modul racire, cat si pe modul incalzire, asigurand unc onsum energetic redus.

Tehnologia pe Inverter joaca un rol foarte important in activitatea aparatului, pentru ca datorita acesteia, compresorul isi poate modifica automat turatiile, pentru ca temperatura dorita sa fie atinsa mult mai rapid. In continuare, aceasta va fi mentinuta cu un consum redus de resurse, iar pe cicluri lungi poti obtine economii de pana la 40%.

Sistemul de filtrare este si el unul foarte performant, capabil sa asigure o purificare completa a aerului. In acest sens, elimina particulele de praf, poluare si polen, dar si virusurile, bacteriile si alergenii. In plus, are si proprietati odorizante, reusind sa reimprospateze aerul.

Gree U-Crown GWH12UB-K3DNA4 este potrivit pentru a fi folosit in orice sezon, intrucat beneficiaza atat de functia racire, cat si de cea de incalzire. In plus, acesta mai detine si alte functii utile, precum:

 • Dezumidificare si ventilatie – elimina umiditatea excesiva din aer, prevenind astfel si formarea mucegaiului.
 • Timer – permite programarea activitatii aparatului pe intervale orare prestabilite.
 • Auto restart – aparatul isi poate relua activitatea in mod automat, chiar si dupa o pana de curent, in conformitate cu ultimele setari realizate.
 • Turbo – intensifica activitatea aparatului pe o durata limitata, pana ce temperatura dorita este atinsa, ulterior revenind la modul normal de functionare.
 • Autocuratare – dupa incheierea activitatii de racire, vaporizatorul va fi uscat, in vederea prevenirii formarii mucegaiului si a bacteriilor pe suprafata sa, cele doua reprezentand principalele cauze ale aparitiei mirosurilor neplacute.
 • Autodiagnoza – identifica orice problema aparuta la nivel functional, chiar in stare incipienta, intrerupand activitatea aparatului. In acelasi timp, pe display va fi afisat un cod specific fiecarei erori pe care il vei putea gasi in manualul de utilizare.
 • Dezghetare inteligenta – se activeaza doar in cadrul regimului de incalzire si presupune decongelarea ghetii formate in unitatea externa. Pentru acest lucru vor fi necesare pauze de scurta durata, de circa 2-10 minute.

De asemenea, aparatul Gree U-Crown GWH12UB-K3DNA4 presupune o functionare ultra-silentioasa, astfel ca nivelul de zgomot produs este de doar 23 dB.

Concluzii si Pareri de la clienti

Gree U-Crown GWH12UB-K3DNA4 este un aparat foarte bun, care face fata cu brio oricaror conditii extreme, de care clientii sunt extrem de multumiti. Acestia sustin ca raceste, dar si incalzeste incaperea un este amplasat foarte bine, este extrem de silentios si usor de setat si programat. Din punctul lor de vedere, este o achizitie reusita si sunt de parere ca raportul calitate/pret este foarte bun.

Pareri pe scurt: Gree U-Crown GWH12UB-K3DNA4

9.9

Calitate

9.9/10

Fiabilitate

10.0/10

Design

9.8/10

Pret

9.7/10

Puncte forte

 • Raport calitate/pret excelent
 • Functii moderne si foarte diversificate
 • Sistem de filtrare performant
 • Operare silentioasa
 • Design elegant

Puncte slabe

 • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *