Cele mai noi promotii oferite de marile magazine:

Descopera promotiile de Crazy Seazon doar la eMAG!

GRUNDIG GRVPI120/121 este un aparat de aer conditionat foarte eficient ce vine la pachet cu kit de instalare inclus, ceea ce inseamna ca nu va trebui sa il achizitionezi separat. Totodata, prezinta o serie de functii foarte interesante, insa mai multe detalii va vom prezenta in continuare.

Aparatul de aer conditionat GRUNDIG GRVPI120/121 este prevazut cu o capacitate de modificare temperaturii de 12000 BTU/h, astfel ca va fi potrivit pentru o incapere cu suprafata de 25-34 mp. Aceasta suprafata depinde, desigur, de inaltimea incaperii, dar si de gradul de izolare al acesteia.

In acelasi timp, aparatul este incadrat in clasa de eficienta energetica A++ pe modul racire si A+ pe modul incalzire, ceea ce inseamna un consum energetic redus.

Tehnologia Inverter prezinta un rol important in activitatea aparatului, fiindca gratie acesteia, compresorul isi poate modifica gradual turatiile, astfel incat temperatura dorita sa fie atinsa mult mai rapid. In continuare, va fi necesara doar mentinerea acesteia cu un consum redus de energie. Pe cicluri lungi, se pot obtine economii de pana la 40% comparativ cu un sistem clasic cu compresor On/Off.

GRUNDIG GRVPI120/121 este dotat cu doua filtre de praf HD ce au capacitatea de a dezinfecta aerul si chiar de preveni formarea mucegaiului. In plus, elimina eficient chiar si cele mai fine particule de polen si poluare, dar si virusuri, bacterii si alergeni. Sistemul de filtrare cu carbon activ repreiznta unul dintre cele mai performante modele de pe piata in prezent. Acesta are capacitatea de a neutraliza chiar si mirosurile neplacute. In plus, sistemul de filtrare Cold Plasma are capacitatea de a emite ioni negativi si pozitivi ce sterilizeaza aerul care circula prin sistemul de climatizare, dar si substantele daunatoare.

Aparatul poate fi folosit in orice sezon gratie celor doua functii din dotare – racire si incalzire. In acelasi timp, aparatul mai beneficiaza si de altii functii la fel de utile, precum:

 • Dezumidificare si ventilare – elimina umiditatea excesiva din aer, impiedicand astfel formarea mucegaiului.
 • Timer – permite programarea activitatii aparatului pe intervale orare.
 • Restart – presupune reluarea activitatii aparatului chiar si dupa o pana de curent in conformitate cu ultimele setari realizate.
 • Real set – prin intermediul senzorului din telecomanda, permite aparatului sa urmareasca zona in care te afli in incapere si sa ajusteze in mod automat parametrii de functionare.
 • Sleep/Night mode – iti protejeaza somnul de orice factori perturbatori. Practic, nu permite modificari bruste de temperatura, iar aeroterma va functiona in regim silentios.
 • Dezghetare automata – se activeaza in mod automat in cadrul functiei de incalzire si se refera la scurte pauze, care permit ghetii formate in unitatea externa sa se dezghete natural.
 • Auto-curatare – presupune uscarea rapida a vaporizatorului dupa incetarea activitatii de racire, astfel incat sa nu ofere sansa bacteriilor si mucegaiului sa adere pe suprafata sa.
 • Jet – intensifica activitatea aparatului pentru ca temperatura dorita sa fie atinsa mult mai rapid, ulterior fiind necesara doar mentinerea ei cu un minim de resurse.

In ceea ce priveste nivelul de zgomot produs, pe cea mai puternica treapta inregistreaza 53 dB. Nu este o valoare suficient de mare incat sa creeze un real disconfort acustic.

Dimensiunile unitatii interne sunt de 80.2 x 18.9 x 29.7 cm (L x A x l), avand o greutate de 9 kg, in timp ce unitatea externa masoara 77 x 30 x 55.5 cm (L x A x l) alaturi de o greutate de 27 de kg.

Verifica oferta de azi!

Concluzii si Pareri de la clienti

GRUNDIG GRVPI120/121 poate fi o alternativa de luat in calcul, ce asigura tot confortul de care ai nevoie. Clientii au declarat ca isi face treaba eficient atat pe modul racire, cat si pe modul incalzire, iar functiile din dotare sunt foarte utile. Sunt multumiti in ansamblu cum isi face treaba, drept pentru care apreciaza raportul calitate/pret foarte bun.

Pareri pe scurt: GRUNDIG GRVPI120/121

9.6

Calitate

9.6/10

Fiabilitate

9.7/10

Design

9.7/10

Pret

9.4/10

Puncte forte

 • Raport calitate/pret foarte bun
 • Sistem de filtrare performant
 • Kit de instalare inclus
 • Design elegant
 • Functii moderne si foarte diversificate

Puncte slabe

 • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *