Cele mai noi promotii oferite de marile magazine:

Descopera promotiile de Revolutia Preturilor doar la eMAG!

LG S18EQ.NSK sau LG S18EQ este, de fapt, acelasi produs, a doua varianta fiind cea prescurtata, insa am sesizat ca magazinele online au adoptat ambele denumiri. In orice caz, cert este ca discutam despre acelasi produs si ca o scurta introducere, vreau sa mentionez faptul ca este un aparat potrivit chiar si pentru incaperi mai spatioase ce vine la pachet cu o serie de functii si tehnologii foarte interesante, despre care vom discuta pe larg, in continuare.

Aparatul de aer conditionat LG S18EQ.NSK este prevazut cu o capacitate de modificare a temperaturii de 18000 BTU, ceea ce il face excelent pentru o incapere cu suprafata de pana la 50 mp. Aceasta suprafata mai poate depinde si de inaltimea standard a incaperii, dar si de gradul de izolare al aesteia. In ciuda capacitatii mari de racire/incalzire, aparatul este unul foarte economic, fiind incadrat in clasa de eficienta energetica A++ pentru modul racire si A+ pentru modul incalzire.

Tehnologia pe Inverter joaca un rol extrem de important in optimizarea activitatii aparatului. Cu alte cuvinte, compresorul isi va poate varia automat turatiile, pentru ca temperatura dorita sa fie atinsa mai rapid, dupa care va fi necesara intretinerea acesteia cu un consum redus de resurse. Pe cicluri lungi, se pot obtine economii cu energia electrica de pana la 40% comparatic cu un sistem clasic cu compresor On/Off.

Aparatul prezinta un sistem de filtrare foarte avansat, fiind prevazut cu filtru lavabil Dual ce ofera protectie impotriva prafului, dar si mucegiaului, eliminand micro-particulele nocive, chiar si virusurile, bacteriile si alergenii. Acest tip de filtru asigura dubla protectie, de la cele mai fine particule de praf, oferind o purificare completa a aerului. In plus, filtrul aditionat compus dil filtru activ din carbon capteaza chiar si mirosurile neplacute. Pentru ca este lavabil, poate fi spalat foarte usor si nu necesita inlocuirea periodica, ce nu ar face altceva decat sa atraga cheltuieli in plus.

Aparatul poate fi controlat atat prin intermediul telecomenzii, cat mai ales prin intermediul smartphone-ului. Gratie tehnologiei Wi-fi din dotare, va trebui doar sa te contectezi la internet si sa descarci o aplicatie. In continuare, vei putea opri, porni sau seta aparatul dupa bunul plac, chiar si atunci cand esti la serviciu, la cumparaturi sau chiar in vacanta.

Poate fi folosit fara probleme in orice sezon gratie celor doua functii de baza din dotare – racire si incalzire. Insa, in acelasi timp, aparatul beneficiaza si de alte functii la fel de interesante si utile, precum:

 • Dezumidificare si ventilare – elimina umiditatea excesiva din aer, impiedicand astfel formarea mucegaiului.
 • Sleep/Night mode – proteajeaza somnul pe toata durata noptii impotriva factorilor perturbatori. Nu permite modificarea brusca a temperaturii, iar aeroterma va functiona in regim silentios.
 • Auto-curatare – vizeaza uscarea vaporizatorului imediat dupa ce aparatul si-a incheiat activitatea. In acest fel, nu va permite bacteriilor si mucegaiului sa se formeze pe suprafata sa si, implicit, sa creeze mirosuri neplacute.
 • Auto-restart – aparatul isi reia in mod automat activitatea dupa o pana de curent, in conformitate cu ultimele setari realizate de tine.
 • Jet – intesifica activitatea aparatului pana ce temperatura dorita a fost atinsa, ulterior fiind suficienta doar mentinerea acesteia.
 • Comfort Air – asigura un aer fin si foarte placut. Aceasta presupune ajustarea automata a unghiului de ventilatre si un volum redus de aer, asigurand un mediu foarte placut.
 • 4 Way Auto Sing – vizeaza ajustarea fluxului de aer in mediu inconjurator, pentru o distribuire optima a aerului cald in incapere si incalzirea rapida a acesteia.
 • Active Energy Control – permite selectarea nivelului de consum de energie in 4 situatii: la sarcini normale de 100% racire, 80% cu 77% consum energetic, 60% din capacitatea de racire avand un consum de energie electrica de 51% si 40% din capacitatea de racire.
 • Timer – permite programarea activitatii aparatului pe intervale orare.
 • Diagnosticare inteligenta – detecteaza o eventuala problema de functionare inca din stare incipienta, intrerupand activtatea aparatului in mod automat. Pe display va aparea un cod specific fiecare erori pe care il vei gasi in manualul de utilizare sau poti gasi informatii referitoare la configurare, instalare si solutii ale respectivelor probleme chiar de pe smartphone.

In ceea ce priveste nivelul de zgomot produs, pe cea mai puternica treapta de putere inregistreaza 39 dB. Este o valoare rezonabila, ce asigura o functionare destul de silentioasa a aparatului.

Dimensiunile unitatii interne sunt de 99.8 cm lungime, 21 cm latime si 34.5 cm inaltime, avand o greutate de 11.9 kg. Totodata, unitatea externa masoara 77 cm lungime, 28.8 cm latime si 54.5 cm inaltime, cantarind 35 de kg.

Concluzii si Pareri de la clienti

LG S18EQ.NSK / LG S18EQ este un model de aparat de aer conditionat performant, ce inglobeaza toate functiile si tehnologiile de care ai nevoie. Clientii sunt foarte multumiti de el si sustin ca functioneaza ireprosabil, atat pe modul racire, cat si pe modul incalzire. Sunt incantati de functiile moderne si foarte diversificate din dotare, dar si de faptul ca pot controla aparatul prin intermediul smartphone-ului. Recomanda produsul cu incredere si considera raportul calitate/pret excelent.

Pareri pe scurt: LG S18EQ

9.9

Calitate

10.0/10

Fiabilitate

10.0/10

Design

9.7/10

Pret

9.8/10

Puncte forte

 • Raort calitate/pret excelent
 • Functii moderne si foarte diversificate
 • Tehnologie Wi-fi
 • Sistem de filtrate performant
 • Capacitate mare de modificare a temperaturii

Puncte slabe

 • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *