Cele mai noi promotii oferite de marile magazine:

Descopera ofertele Crazy Days doar la eMAG!

Philips Viva Collection HR2723/20 este o masina de tocat foarte eficienta ce are posibilitatea de a toca o cantitate impresionanta de carne intr-un timp foarte scurt. Acest lucru se datoreaza, in primul rand, puterii mari si eficientei ridicate.

Aceasta rezinta o capacitate de tocare de 2.3 kg intr-un singur minut, avand o putere nominala de 500 W si o putere maxima de 1800 W. Prezinta trei discuri pentru tocat realizate din otel inoxidabil cu diametrul de 3 mm, 5 mm si 8 mm.

De asemenea, poti taia foarte usor legumele cu cei 3 cilindri speciali pentru legume. Cu ajutorul celor 2 cilindri de taiere poti taia legumele dorite mai marunt sau mai mare. In plus, cilindrul de feliere reuseste sa taie foarte rapid continutul.

Cilindri Philips Viva Collection HR2723/20

Nu lipseste nici accesoriul pentru umplerea carnatilor. Poti prepara carnati mai subtiri folosind accesoriul cu diametrul de 12 mm sau mai grosi utilizand diametrul de 22 mm. Totodata, palnia din dotare va fi mai usor de curatat tocmai datorita design-ului special. Reziduurilor vor fi indepartate foarte rapid, iar tu vei depune un efort minim in acest sens.

Pentru o curatare mai rapida a accesoriilor, in cazul in care nu dispui de o masina de spalat vase, aparatul vine echipat cu un accesoriu pentru curatare. Dupa tocare, va trebui doar sa fixezi ecranul de tocare pe dispozitiv si sa clatesti sub jetul cu apa. Pentru cei mai norocosi care au deja o masina de spalat vase, trebuie sa stiti ca puteti adauga accesoriile in masina.

Bineinteles ca este prezent si accesoriul kebbe care te va ajuta sa prepari cele mai delicioase chiftele si nu numai, care deopotriva este foarte usor de curatat.

Nu este un aparat foarte mare, motiv pentru care ii vei gasi rapid locul de depozitare in bucatarie. In plus, este foarte usor de folsoit chiar si de catre persoanele fara o experienta cu un astfel de produs.

Concluzii si Pareri de la clienti

Philips Viva Collection HR2723/20 este un produs foarte bun ce reuseste sa marunteasca o cantitate mare de carne intr-un timp foarte scurt. Clientii sunt foarte multumiti de modul in care produsul isi face treaba, iar diversitatea accesoriilor il transforma intr-un aparat multifunctional. Sunt de parere ca merita pana la ultimul banut si considera raportul calitate/pret foarte bun.

Recenzii pe scurt: Philips Viva Collection HR2723/20

9.8

Calitate

9.8/10

Fiabilitate

10.0/10

Design

9.8/10

Pret

9.7/10

Puncte forte

  • Raport calitate/pret foarte bun
  • Capacitate mare de tocare
  • Dispozitive pentru radere mare si marunta
  • Accesoriu pentru carnati, kebbe, legume
  • Usor de curatat

Puncte slabe

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *