Cele mai noi promotii oferite de marile magazine:

Descopera promotiile de Home Deals doar la eMAG!

HEINNER Crystal HAC-CR12WHN este un aparat de aer conditionat foarte modern, ce vine la pachet cu un raport calitate/pret avantajos. Totodata, dispune de un design simplu, ce se va camufla perfect pe un perete alb.

Aparatul de aer conditionat HEINNER Crystal HAC-CR12WHN este prevazut cu o capacitate de modificare a temperaturii de 12000 BTU/h, fiind potrivit pentru suprafete de aproximativ 18 mp. Totodata, este incadrat in clasa de eficienta energetica A++ pe modul racire si A+ pe modul incalzire, asigurand un consum energetic redus.

Tehnologia pe Inverter prezinta un rol foarte important in eficientizarea activitatii aparatului, intrucat datorita acesteia, compresorul isi poate varia in mod automat turatiile, astfel incat temperatura dorita sa fie atinsa mai rapid. In continuare, aceasta va fi mentinuta cu un consum redus de resurse, astfel ca pe cicluri lungi se pot obtine importante economii cu energia electrica.

Sistemul de filtrare de mare densitate reuseste sa elimine eficient atat particulele de praf, poluare si polen, cat si virusurile, bacteriile si alergenii.

Functiile de climatizare care stau la baza aparatului sunt cea de racire si cea de incalzire. In plus, acesta mai prezinta si alte functii foarte uitle, precum:

 • Dezumidificare si ventilatie – vizeaza eliminarea umiditatii din aer in vederea prevenirii formarii mucegaiului.
 • Follow Me – transforma telecomanda in termostat de camera transmitand continuu feedback catre unitatea principala in vederea mentinerii unei temperaturi constante.
 • Turbo – intensifica activitatea aparatului pe o perioada scurta de timp pana ce temperatura dorita este atinsa, ulterior, fiind mentinuta cu un consum redus de resurse.
 • Timer – permite programarea activitatii aparatului pe intervale orare pana la 24 de ore.
 • Autodiagnoza – identifica o eventuala problema inca din stare incipienta, afisand pe display un cod specific pe care il vei putea gasi in manualul de utilizare.
 • Autocuratare – vizeaza mentinerea uscata a vaporizatorului pentru a preveni formarea mucegaiului si a bacteriilor, prevenind astfel aparitia mirosurilor neplacute.
 • Auto-restart – aparatul isi reia activitatea dupa o pana de curent, in conformitate cu ultimele setari realizate.
 • Mentinere 8 ﹾC – previne inghetul atunci cand lipsiti mai mult timp de la domiciliu in sezonul rece.
 • Silent – anuleaza orice sunet de confirmare a comenzilor.

In ceea ce priveste nivelul de zgomot produs, pe cea mai puternica treapta de putere inregistreaza 53 dB. Nu este cea mai buna performanta, insa nu este suficient de mare incat sa creeze un real disconfort acustic.

Dimensiunile unitatii interne sunt de 80.5 cm lungime, 19.4 cm latime si 28.5 cm inaltime, avand o greutate 7.5 kg. In acelasi timp, unitatea externa masoara 70 cm lungime, 27.5 cm latime si 55 cm inaltime, cantarind 22.7 kg.

Verifica oferta de azi!

Concluzii si Pareri de la clienti

HEINNER Crystal HAC-CR12WHN este un aparat eficient ce asigura tot confortul de care ai nevoie in orice sezon. Clientii sunt multumiti de modul sau de functionare si declara ca functiile din dotare sunt suficient de diversificate pentru nevoile lor, fiind eficient atat pe modul racire, cat si pe modul incalzire. In plus, sunt de parere ca raportul calitate/pret este avantajos.

Recenzii pe scurt: HEINNER Crystal HAC-CR12WHN

9.5

Calitate

9.5/10

Fiabilitate

9.7/10

Design

9.4/10

Pret

9.5/10

Functii si Tehnologii

9.6/10

Puncte forte

 • Raport calitate/pret avantajos
 • Sistem de filtrare performant
 • Functii moderne
 • Tehnologie pe Inverter

Puncte slabe

 • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *