Cele mai noi promotii oferite de marile magazine:

Descopera promotiile de Crazy Seazon doar la eMAG!

Vision Touch VTAC 12INV este un aparat ieftin care asigura conditiile optime in orice sezon. In plus, vine la pachet cu o carcasa simpla si placuta, central fiind amplasat display-ul  mascat unde poti vedea temperatura pe care ai setat-o.

Aparatul de aer conditionat Vision Touch VTAC 12INV dispune de o capacitate de modificare a temperaturii de 12000 BTU/h, fiind potrivit pentru suprafete de pana la 23 mp. In acelasi timp, este incadrat in clasa de eficienta energetica A++ pe modul racire si A+ pe modul incalzire, reusind astfel sa obtina un consum energetic redus.

Tehnologia pe Inverter permite compresorului sa functioneze gradual, in vederea atingerii temperaturii dorite mai rapid. In continuare, aceasta va fi mentinuta cu un consum redus de resurse. Pe cicluri lungi, se pot obtine economii cu energia electrica de pana la 30-40%.

Sistemul de filtrare implementat nu este tocmai unul dintre cele mai performante, insa reuseste sa elimine eficent particulele de praf, poluare si polen. Tototdata, fiind lavabil, nu va fi necesara inlocuirea periodica a acestuia.

Aparatul are la baza atat functia de racire si incalzire, cat si alte functii utile, precum:

 • Dezumidificare si ventilatie – urmareste indepartarea umiditatii excesive din aer, diminuand astfel riscul formarii mucegaiului in incapere.
 • Timer – vizeaza programarea activitatii aparatului pe intervale orare prestabilite.
 • Auto restart – permite reluarea activitatii aparatului dupa o pana de curent, in conformitate cu ultimele setari realizate.
 • Sleep/Night – iti protejeaza somnul impotriva oricaror factor perturbatori, prevenind modificarea brusca a temperaturii. In plus, aeroterma va functiona in regim silentios.
 • Follow Me – transforma telecomanda in termostat de camera, ce va transmite constant feedback catre unitatea principala, mentinand temperatura constanta.
 • Autodiagnoza – identifica orice problema aparuta la nivel functional, afisand pe display un cod pe care il vei putea cauta in manualul de utilizare.
 • Autocuratare – mentine vaporizatorul uscat in vederea prevenirii formarii bacteriilor si mucegaiului pe suprafata sa.

In ceea ce priveste nivelul de zgomot produs, pe cea mai puternica treapta de putere, aparatul inregistreaza 53 dB. Nu este cea mai mica valoare posibila, insa cert este ca nu reprezinta nici o valoare suficient de mare incat sa creeze un real disconfort acustic.

Concluzii si Pareri de la clienti

Vision Touch VTAC 12INV este un aparat de aer conditionat foarte accesibil ca pret, prevazut cu o serie de functii utile care acopera toate tipurile de nevoi. Clientii au declarat ca aparatul se descurca eficient setat atat pe modul racire, cat si pe modul incalzire, astfel ca nu ar avea ce sa ii reproseze. In plus, sunt de parere ca raportul calitate/pret este unul foarte avantajos.

Pareri pe scurt: Vision Touch VTAC 12INV

9.4

Calitate

9.4/10

Fiabilitate

9.6/10

Design

9.4/10

Pret

9.5/10

Functii si Tehnologii

9.3/10

Puncte forte

 • Raport calitate/pret avantajos
 • Functii moderne
 • Tehnologie pe Inverter

Puncte slabe

 • Nu purifica in totalitate aerul

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *