Cele mai noi promotii oferite de marile magazine:

Descopera promotiile de Crazy Seazon doar la eMAG!

Heinner HAC-12OWF-BK Obsidian este un aparat de aer conditionat foarte interesant, atat prin prisma design-ului deosebit, cat si a specificatiilor tehnice. In plus, daca va fi achizitionat de aici, veti primi o cafetiera Heinner gratuit, insa mai intai, va invitam sa aflati mai multe detalii utile depre produs.

Aparatul de aer conditionat Heinner HAC-12OWF-BK Obsidian este prevazuta cu o capacitate de modificare a temperaturii de 12000 BTU/h, fiind potrivit pentru suprafete de pana la 35 mp. In acelasi timp, ramane un aparat economic, fiind incadrat in clasa de eficienta energetica A++ pe modul racire si A+ pe modul incalzire.

Tehnologia pe Inverter prezinta un rol foarte important in optimizarea activitatii sistemului de climatizare, in sensul ca datorita acesteia, compresorul isi va modifica gradual turatiile, pentru ca temperatura dorita sa fie atinsa mult mai rapid, iar ulterior, mentinuta cu un consum redus de energie. Astfel, pe cicluri lungi, se pot obtine economi ide pana la 30-40%.

Sistemul de filtrare implementat reprezinta unul dintre cele mai moderne de pe piata, cu ajutorul caruia veti reusi sa elimina mai eficient cu pan ala 50% particulele fine de praf si cu pana la 80% polenul. In plus, acesta poate capta la fel de bine chiar si virusurile, bacteriile si alergenii. Ca o completare, functia Forest Wind purifica aerul, calitatea acestuia fiind similara cu cel din mijlocul unei paduri.

Un alt aspect interesant se refera la panelul fotosenzitiv. Acesta este capabil sa ase adapteze in functie de lumina detectata in incapere. Imediat ce ai stins-o, afisajul isi va reduce treptat din intensitate, in timp ce viteza ventilatorului se reduce dupa 5 secunde, pana la oprire. Functiile revin la setarile initiale indata ce lumina este aprinsa.

Tehnologia Wi-fi iti permite controlarea aparatului chiar si de pe telefonul mobil. In acest sens, va fi necesara conectarea la internet si descarcarea unei aplicatii, dupa care poti seta aparatul chiar si de la distanta.

Aparatul poate fi folosit in orice sezonul intrucat este prevazut atat cu functia de racire, cat si cea de incalzire. In plus, acesta mai este prevazut si cu alte functii foarte interesante, precum:

 • Dezumidificare si ventilatie – deservesc in eliminarea umiditatii excesive din aer, care ar putea provoca formarea mucegaiului.
 • Timer – permite programarea activitatii aparatului pe intervale orare prestabilite.
 • Auto restart – aparatul isi poate reincepe activitatea dupa o pana de curent, luand in considerare ultimele setari realizate.
 • Sleep – iti protejeaza somnul pe toata durata noptii impotriva tuturor factorilor perturbatori. Previne modificarile bruste de temperatura in timp ce aeroterma va functiona in regim silentios.
 • Turbo – intensifica activitatea aparatului pe o perioada scurta de timp, iar indata ce temperatura dorita este atinsa, aparatul va relua ciclul normal de functionare.
 • Autodiagnoza – identifica orice problema inca din stare incipienta, afisand pe display un cod pe care il poti gasi in manualul de utilizare.
 • Memorare pozitie flaps – reface pozitia acestuia, in momentul cand repornesti aparatul.
 • Eco – optimizeaza activitatea aparatului, oferind un confort sporit cu un consum redus de resruse.
 • Follow me – transforma telecomanda in termostat de camera, care va transmite feedback unitatii principale, mentinand astfel temperatura constanta.
 • Anti-inghet – mentine telemperatura constanta la 8 grade Celsius, in sezonul rece, atunci cand lipsiti de acasa o perioada mai mare de timp.
 • Autocuratare – mentine vaporizatorul uscat, indata ce activitatea de racire a luat sfarsit. In acest fel, bacteriile si mucegaiul nu vor mai adera pe suprafata sa si nu vor mai provoca mirosuri neplacute.

Pe cea mai puternica treapta de putere, aparatul inregistreaza 49 dB, o valoare insuficienta pentru a putea crea un real disconfort acustic.

Dimensiunile unitatii interne sunt de 89.7 cm lungime, 31.2 cm latime si 18.2 cm inaltime, avand o greutate de 9.9 kg. In acelasi timp, unitatea externa masoara 80 cm lungime, 33.3 cm latime si 55.4 cm inaltime, avand o greutate de 29.1 kg.

Verifica oferta de azi!

Concluzii si Pareri de la clienti

Heinner HAC-12OWF-BK Obsidian este un aparat foarte interesant, pe care, personal, il apreciez foarte mult, avand in vedere ca producatorii au pus accent in egala masura atat pe partea estetica, cat si pe cea practica. Clientii sunt multumiti de modul sau de functionare si sustin ca este un aparat performant, silentios si foarte elegant. Din punctul lor de vedere a fost cea mai buna alegere si considera raportul calitate/pret foarte bun.

Recenzii pe scurt: Heinner HAC-12OWF-BK Obsidian

9.8

Calitate

9.9/10

Fiabilitate

10.0/10

Design

9.8/10

Pret

9.5/10

Functii si Tehnologii

9.9/10

Puncte forte

 • Raport calitate/pret foarte bun
 • Sistem de filtrare performant
 • Tehnologie Wi-fi
 • Functii moderne si foarte diversificate
 • Panel fotosenzitiv

Puncte slabe

 • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *