Cele mai noi promotii oferite de marile magazine:

Descopera promotiile de Crazy Seazon doar la eMAG!

Lada frigorifica Heinner HCF-205NHA+, 200 l, Clasa A+, H 84.6, Alb

Heinner HCF-205NHA+ este un model de lada frigorifica foarte eficienta, ce ofera o capacitate medie, fiind potrivita pentru uz casnic si nu numai. Va invitam sa ne urmariti in continuare pentru a afla cele mai importante detalii despre produs!

Lada frigorifica Heinner HCF-205NHA+ pune la dispozitie un volum de 200 de litri si o capacitate de congelare de 15.5 kg in decursul a 24 de ore. Putem profita de intreaga capacitate fiindca  nu exista pereti despartitori care sa ocupe spatiu inutil. In plus, ca si accesoriu, se afla un cos metalic unde putem depozita pachete de mici dimensiuni.

Este un model destul de economic, fiind incadrat in clasa de eficienta energetica A+, asigurand un consum energetic redus. In principiu, producatorii estimeaza consumul energetic anual undeva la 222 kWh.

De asemenea, ofera o autonomie foarte buna, de 30 de ore, ceea ce inseamna ca in cazul unei pene de curent, in tot acest timp, alimentele se vor mentine in maxima siguranta.  In plus, este silentioasa, deloc deranjanta in timpul functionarii, inregistrand numai 42 dB.

Personal, apreciez foarte mult existenta rotilor din transport, ceea ce o face foarte usor de mutat dintr-o camera in alta.

Temperatura se poate modifica prin intermediul termostatului amplasat in partea dreapta jos. Display-ul acestuia este rezistent la apa, in timp ce lada frigorifica poate fi depozitata si in camere neincalzite, datorita rezistentei ridicate la frig.

Dimensiunile lazii sunt de 91 cm latime, 84.6 cm inaltime si 55.5 cm adancime, avand o greutate de 34 de kg.

Concluzii si Pareri de la clienti

Heinner HCF-205NHA+ este o lada frigorifica eficienta, care ingheata foarte bine alimentele, mentinandu-le proaspete un timp indelungat. Clientii actuali sunt multumiti de ea si sustin ca este suficient de incapatoare pentru nevoile lor, foarte silentioasa si usor de transportat. Cum nu au avut niciun fel de probleme cu ea, o recomanda mai departe si considera raportul calitate/pret excelent.

Pareri pe scurt: Heinner HCF-205NHA+

9.6

Calitate

9.6/10

Fiabilitate

9.7/10

Design

9.4/10

Pret

9.6/10

Puncte forte

  • Raport calitate/pret excelent
  • Silentioasa
  • Economica
  • Roti de transport
  • Autonomie buna

Puncte slabe

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *